Україна веде з Росією переговори лише з гуманітарних питань — Подоляк
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна веде з Росією переговори лише з гуманітарних питань — Подоляк

Україна веде з Росією переговори лише з гуманітарних питань — Подоляк
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив, що на сьогодні переговорний процес з Росією призупинено в політико-дипломатичній частині, в гуманітарній частині він працює.

Джерело: Михайло Подоляк в  інтерв’ю LB.ua

Росія не може вести переговори, бо не сприймає реальний світ

Переговорний процес сьогодні призупинений в політико-дипломатичній частині. В гуманітарній частині він працює, тому що обмін полоненими, є гуманітарні коридори, спроби евакуювати наших людей. Чому політико-дипломатична частина призупинена? Тому що переговори – це ж питання зв’язку між тим, що відбувається в реальному світі, не тільки на полях битв, але й в цілому: санкції, репутація, партнери. Росія неадекватно дивиться на все це. Це феномен, який теж буде вписаний у підручники, - сказав Подоляк.

Він зазначив, що Росія зараз живе у створеній реальності і тому абсолютно неадекватно сприймає те, що відбувається в світі.

Вони дійсно вважають, що «освобождают города Украины, разрушая их в ноль и убивая при этом тысячу людей». Вони це щиро вважають правильними діями. І тому, коли приходять на переговорний процес, безумовно, не можуть спілкуватись з адекватними людьми. Тому що переговори – це коли ти даєш позицію, аргументуєш, об’єктивуючи її. А якщо навпроти тебе сидить людина, яка живе в ілюзії, то вона просто не може зрозуміти твої слова. А ти не можеш пояснити людині, яка є трошки схибленою шизофренічним станом, об’єктивні наслідки її дій, - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що востаннє переговори між РФ та Україною відбулися 29 березня у Стамбулі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?