Україна закликає Шольца посприяти наданню ЗСУ більш сучасної зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна закликає Шольца посприяти наданню ЗСУ більш сучасної зброї

Україна закликає Шольца посприяти наданню ЗСУ більш сучасної зброї
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, наразі Збройні сили України конче потребують постачання якомога більшої кількості сучасної зброї та плекають надію, що цьому процесу посприяє німецький лідер Олаф Шольц. 

Джерело: сайт ОПУ

ЗСУ потрібно більше сучасної зброї - Шольц може допомогти

Представник команди Володимира Зеленського звертає увагу на те, що Україна потребує постачання далекобійної артилерії та реактивних систем залпового вогню, що дасть змогу ефективно ліквідовувати логістичні та матеріально-технічні склади армії РФ.

Також радник очільника ОПУ нагадав про важливість збільшення кількості безпілотних літальних апаратів.

Протиповітряні системи, такі як IRIS-T, про готовність постачання яких оголосила Німеччина, для кращого захисту наших міст від нападу з повітряного простору. Нам їх потрібно більше, щоб захистити принаймні Київ, Харків, Дніпро, Миколаїв та Одесу, - наголосив Михайло Подоляк.

Фото - скриншот

За словами представника ОПУ, ЗСУ наразі дуже важливо наростити кількість бронетехніки, щоб після відступу Росії просуватися вглиб на тих територіях, які контролював ворог.

Михайло Подоляк також пояснив, що однією з причин припинення переговорів з командою Володимира Путіна стали звірства, які окупанти вчинили в Бучі. Він також переконаний, що Кремль хоче заморозити конфлікт на півроку, щоб стягнути нові війська та озброєння на лінію фронту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?