Укрзалізниця спростувала заяву росіян про влучання ракет у військову техніку в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця спростувала заяву росіян про влучання ракет у військову техніку в Києві

Укрзалізниця спростувала заяву росіян про влучання ракет у військову техніку в Києві
Джерело:  online.ua

Зранку 5 червня російські війська влучили 4 ракетами у Дарницький вагоноремонтний завод (ДВРЗ) у Києві. Росіяни заявили, що там зберігалася військова техніка, проте насправді там ремонтували зерновози для вивозу української продукції.

Джерело: голова Укрзалізниці Олександр Камишін

Росія завдала ракетного удару по заводу в Києві

Сьогодні зранку російські війська вчергове обстріляли залізничну інфраструктуру. 4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва, - повідомив Камишін.

Він зазначив, що для Укрзалізниці це вже стандартний початок дня. Росіяни б’ють по залізниці щодня, а працівники Укрзалізниці оперативно ремонтуються і їдуть далі.

Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару.

Ми не робили ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався, - зазначив Камишін.

Фото: commons.wikimedia.org

Він повідомив, що російське міноборони вчергове збрехало, що ціль удару — «поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия».

Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції.

Камишін запросив всіх журналістів — і українських і іноземних сьогодні на ДВРЗ.

Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення. Вони хочуть перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на захід.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?