Уламки російських ракет впали в трьох районах Києва. Є постраждалий
Категорія
Україна
Дата публікації

Уламки російських ракет впали в трьох районах Києва. Є постраждалий

Уламки російських ракет впали в трьох районах Києва. Є постраждалий
Джерело:  online.ua

Вдень 29 травня російські війська завдали ракетного удару по Києву. Про падіння уламків повідомлять у трьох районах столиці.

Джерело: КМВА

Де впали уламки російських ракет у Києві

У КМВА повідомили про виявлення 6 уламків ракет:

Оболонський р-н.:

  • біля АЗС;

  • на дорожнє покриття із займанням;

  • на зелену зону;

Деснянський р-н.:

  •  на територію одного з парків;

Дніпровський р-н.:

  • на дорожнє покриття в різних місцях.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про медики госпіталізували одного пораненого в Подільському районі столиці, там уламки ракети впали на проїжджу частину дороги.

Лише за 6 годин після нічної атаки, країна-агресор знов завдала ракетного удару по Києву. Попередньо, ворог застосував озброєння балістичного типу. Це була вже 16-та атака на столицю від початку місяця. Таким чином ворог змінив тактику - після тривалих виключно нічних нападів, наніс удар по мирному місту вдень, коли більшість мешканців перебували на роботі і на вулицях. Тобто, рашисти явно демонструють, що націлені на знищення цивільного населення. Попередньо, усі повітряні цілі були успішно силами і засобами нашої ППО, - повідомили в КМВА.

В одному із районів Київщини внаслідок атаки пошкоджено господарський будинок

Спалахнув вогонь. Потерпілих немає. На місці працює поліція та екстренну служби. Рятувальники вже ліквідували пожежу, - повідомили у поліції.

Чим РФ атакувала Київ

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що удар по Києву, попередньо, завдали з наземних установок, таких як "Іскандер" — ракети летіли по балістичній траєкторії.

Повітряна тривога була оголошена і фактично невеликий термін часу знадобився ворогу, щоби завдати перші удари. Це говорить про те, що було застосовано ракети, які летять по балістичній траєкторії.

Попередньо, це були "Іскандери".

Вони є різних модифікацій, "Іскандер-М" – це балістична ракета, а є "Іскандер-К" – це крилата ракета. Який тип озброєння був застосований – дамо пізніше, коли буде підбито підсумки бойової роботи, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?