Ураган Доріан б'є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу
Категорія
Технології
Дата публікації

Ураган Доріан б'є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу

Ураган Доріан б'є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу
Джерело:  online.ua

В інтернеті оприлюднили відеоролик, що демонструє блискавки в епіцентрі руйнівного урагану Доріан. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мережу Twitter.

Нагадаємо, Доріан почав свій руйнівний "похід" на Багами у неділю, 1 вересня. З того часу його жертвами стали щонайменш семеро осіб. Населені пункти зазнали катастрофічних руйнувань.

Наразі відомо, що ураган пригальмував рух. Він ніби завис над островами, трохи не дійшовши до території американського штату Флорида.

Служба BBC відзначила, що деякі з метеорологів дивуються такою "поведінкою" Доріана. За словами синоптика CNN Айвана Кабрери, протягом багаторічної праці він ніколи не бачив, як ураган миттєво зупиняє рух.

Під час своєї зупинки торнадо дещо послабшав, проте він набув масштабу у територіальному значенні. Згідно з певними поясненнями, Доріан опинився між двома антициклонами - з Заходу та Сходу. Через це явище й виглядає ніби непередбачувана "зупинка".

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп закликав земляків молитися за ситуацію на Багамах через наближення урагану Доріан. Він додав, що такого потужного удару ще ніколи не було. Явище стало приводом відмовитися від поїздки Трампа до Польщі з нагоди 80-річчя Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?