Усику кинули новий виклик та поставили чіткі терміни бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усику кинули новий виклик та поставили чіткі терміни бою

Усику кинули новий виклик та поставили чіткі терміни бою
Джерело:  online.ua

Британський боксер Джо Джойс виступив зі зверненням до українця Олександра Усика, якому кинув виклик. Менеджмент британця вже оформив пропозицію належним чином і спрямував її команді потенційного опонента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

За оприлюдненими даними, українська сторона отримала на роздуми рівно два тижні. Сам Джойс підтвердив бажання битися навіть за тимчасовий титул WBO.

"Ми дали Усику два тижні, тому що Джо хоче провести бій у квітні. Хочеться зустрітися Усиком, навіть якщо це буде поєдинок за тимчасовий титул WBO. Джо буде аутсайдером, його спишуть з рахунків, але ми впевнені, що він зупинить Усика", - наголосив Сем Джонс, менеджер боксера.

Журналісти видання Champinon припустили, що бій можуть організувати у Великій Британії вже 17 квітня. Локація буде незвичною — Церковний дім у Вестмінстері, Лондон. Там вже неодноразово проводили схожі заходи.

За свою професійну кар'єру Джойс здобув 12 перемог, з яких 11 були нокаутами. Наприкінці листопаду 2020 року він переміг Даніеля Дюбуа ще до завершення усіх раундів.

Усик зустрічався з британським боксером 2013 року. Тоді українець виступав у складі команди "Українські отамани", яка брала участь у любительській World Series of Boxing. Британець програм за рішенням суддів 50:45.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер-важковик Ентоні Джошуа, на один з титулів якого претендує українець Олександр Усик, допустив можливість відповідного бою. Він вважає, такий варіант можливий, якщо з ним не захоче битися інший британець — Тайсон Ф’юрі.

Нещодавно британцю довелося битися проти іншого претендента — болгарина Кубрата Пулєва, якого він здолав та, відповідно, зберіг чемпіонство. Водночас з українським боксером тріумфатор вперто зустрічатися на рингу не хоче.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?