В анексованому Криму заявили про атаку на штаб Чорноморського флоту із самого Севастополю
Категорія
Україна
Дата публікації

В анексованому Криму заявили про атаку на штаб Чорноморського флоту із самого Севастополю

В анексованому Криму заявили про атаку на штаб Чорноморського флоту із самого Севастополю
Джерело:  online.ua

Так званий "сенатор" від Криму Ольга Ковітіді заявила, що атаку на штаб Чорноморського флоту у Севастополі було зроблено із самого міста, а не з території України.

Джерело: Рос-ЗМІ

Окупанти заявляють про нову версію атаки на штаю Чорноморського флоту

Атака, безсумнівно, була здійснена не ззовні, а з території Севастополя. У місті йдуть оперативно-розшукові роботи з пошуку організаторів цього теракту, до вечора вони будуть знайдені, - зазначила російський політик.

Між тим представники ВМСУ ЗСУ назвали заяви російської сторони про обстріл штабу Черноморського флоту у Севастополі українським безпілотником зухвалою вигадкою.

Насправді ворог не ризикнув проводити день чф РФ, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування Кримського мосту, - пояснюють представники військово-морського командування України.

У ВМСУ зазначили, що Україна звільняє окуповані кремлівською армією території із використанням наявних зразків озброєння.

Нашими цілями є винятково військові об’єкти РФ. Ми не завдаємо ударів по території РФ. Крим - це Україна, - наголосили у ВМСУ.

Як пояснюють в ЗСУ, такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту.

Фото - mod.mil.rus

У той же час кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін заявив про постачання комплексів гіперзвукових крилатих ракет "Циркон" до ЗС Росії, яким, нібито, "аналогів немає".

Флот успішно, з честю виконує стратегічні завдання на рубежах нашої країни і в будь-якому районі світового океану, має високу готовність до активних дій своїх берегових, надводних, повітряних, підводних сил і засобів. Вони постійно вдосконалюються. Досить згадати новітні, які не мають аналогів у світі гіперзвукові ракетні комплекси "Циркон", для яких немає жодних перешкод. Шановні товариші, їхнє постачання до Збройних сил Росії розпочнеться найближчими місяцями, - зухвало заявив Путін.

За його словами, першим ракети "Циркон" отримає корабель "Адмірал Горшков".

Також Путін похвалився, що нібито можливості цих ракет безмежні. А "район несення служби корабля, оснащеного гіперзвуковими крилатими ракетами "Циркон", буде обраний, зважаючи на інтереси забезпечення безпеки Росії".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?