В армії РФ в Україні виникли проблеми із продовольством та озброєнням мобілізованих — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

В армії РФ в Україні виникли проблеми із продовольством та озброєнням мобілізованих — ГУР

В армії РФ в Україні виникли проблеми із продовольством та озброєнням мобілізованих — ГУР
Джерело:  online.ua

За інформацією з перехоплених представниками Головного управління розвідки Міноборони розмов російських військових злочинців, командування армії РФ перестало поставляти харчі та воду власним військовим на лінії фронту. Також мобілізовані росіяни мають озброюватись та готуватись до війни за власний кошт. 

Джерело: Telegram ГУР

Командування армії РФ перестало годувати власних військових 

В одній з перехоплених розмов російський військовий розповідає, що останнього разу їм привезли воду та лишили за 19 кілометрів від лінії фронту. Окупантам довелось йти за нею мінними полями.

Це наша російська армія, це ж дизентерія, погана, бл*дь. Я більше сюди не поїду, нехай на мене в СОЧі (самовільне залишення частини) подають, - скаржиться росіянин.

Між тим, за інформацією Генштабу ЗСУ, командування злочинної армії РФ зіткнулось із серйозними проблемами щодо речового забезпечення мобілізованих.

Військовослужбовцям, які нещодавно підписали контракт у військових частинах, що дислокуються у місті Волгоград, видали чоботи замість черевиків з високими берцями, - йдеться у повідомленні Генштабу.

Окрім цього, контрактників змушують купувати військову форму за власні кошти.

Нещодавно російські ЗМІ повідомляли, що Міноборони РФ опублікувало і одразу видалило зі свого сайту доповідь заступника голови Генштабу про мобілізацію.

У ній йшлося про те, що армія країни-агресора має проблеми з забезпеченням озброєнням та технікою.

Окрім того, держсекретар США Ентоні Блінкен зазначав, що російська армія зараз перебуває у значно гіршому стані, ніж була до початку повномасштабної війни з Україною.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?