В Австралії випустили джин на честь визволення Херсона
Категорія
Культура
Дата публікації

В Австралії випустили джин на честь визволення Херсона

В Австралії випустили джин на честь визволення Херсона
Джерело:  online.ua

В Австралії випустили джин на честь визволення Херсона від російських загарбників. Варто звернути увагу на те, що кошти з продажу алкогольного напою витратять на придбання металошукачів, які потім відправлять в Україну для розмінування звільненних територій.

Джерело: Телеграм-канал "Телебачення Торонто"

В Австралії присвятили джин визволенню Херсона

Цей лімітований джин Sunshine & Sons Pineapple Parfait Gin було випущено на честь визволення українського міста Херсон, де, мабуть, вирощують найсолодші кавуни у світі! Підніміть, будь ласка, келих за Херсон і героїчні зусилля багатьох, - зазначено на сайті виробника.

Окрім того, також вдалося дізнатися, що дизайн етикетки створив українець Костянтин Дес з Одеси.

Фото — відкриті джерела

Його робоче місце постраждало від російської ракети 10 травня. Зараз він живе без електрики через постійні атаки на його місто, - йдеться в повідомленні.

Фото — відкриті джерела

Що важливо знати про звільнення Херсона

9 листопада глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що армія РФ залишає Херсон.
11 листопада представники ГУР офіційно підтвердили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу армії ворога – під вогневим контролем наших бійців.
12 листопада у звільненому Херсоні почали працювати законні обласна та міська військові адміністрації, а також СБУ та Нацполіція.
Окрім того, повідомляється, що у Херсоні ввели комендантську годину з 17 вечора до 8 ранку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?