В мережі пропонують провести Євробачення одночасно в Україні та Польщі
Категорія
Культура
Дата публікації

В мережі пропонують провести Євробачення одночасно в Україні та Польщі

В мережі пропонують провести Євробачення одночасно в Україні та Польщі
Джерело:  online.ua

В мережі лунають пропозиції провести Євробачення-2023 на кордоні України та Польщі, там вважають, що таке місце було б дуже символічним.

Джерело: Фейсбук Максима Саваневського

Євробачення можна провести на кордоні між Україною та Польщею. Так, щоб сцена була саме на кордоні, і до неї можна було потрапити з території обох країн, - пропонують у мережі.

Зазначають, що побудувати сцену, накриття і привезти техніку не буде проблемою. І охочих зробити та долучитись до цього процесу в Європі точно знайдеться чимало.

Таке місце проведення Євробачення було б дуже символічним. Це було б про Україну, як частину Європи.

Це була б ще чудова можливість говорити про Україну. Це одне з найбільших шоу в світі за розміром аудиторії, яка його дивиться. І в України, попри мільйон обмежень, які мають організатори, буде можливість відпрацювати правильно інформаційну адженду.

Це буде важливо і в разі, якщо ми переможемо станом на травень 2023 року, а особливо важливо, якщо війна ще триватиме.

Нагадаємо, що 17 червня Європейська мовна спілка ухвалила рішення, що пісенний конкурс Євробачення у 2023 році відбудеться не в Україні. Організатори звернулися до Великої Британії, оскільки хочуть обговорити можливість проведення конкурсу там, адже представник цієї країни посів друге місце.

В Україні рішення хочуть оскаржувати.

За словами британського лідера Бориса Джонсона, він підтримує ідею, щоб пісенний конкурс Євробачення у 2023 році відбувся в Україні.

Українці перемогли на Євробаченні. Я знаю, що в нас був фантастичний номер, що ми посіли друге місце, і я хотів би, щоб конкурс відбувся в нашій країні. Але факт такий: вони (Україна — ред.) перемогли, і вони заслуговують його проводити... Я вважаю, що вони (Україна — ред.) можуть провести конкурс, і вірю, що вони повинні це зробити. На мою думку, Київ або будь-яке інше безпечне українське місто було б фантастичним місцем для Євробачення, – заявив Борис Джонсон після повернення з української столиці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?