В Міноборони Словаччини прогнозують повалення режиму Путіна після оголошення мобілізації
Категорія
Політика
Дата публікації

В Міноборони Словаччини прогнозують повалення режиму Путіна після оголошення мобілізації

В Міноборони Словаччини прогнозують повалення режиму Путіна після оголошення мобілізації
Джерело:  online.ua

За словами очільника Міноборони Словаччини Ярослава Надя, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін, мобілізуючи російських чоловіків на війну проти України, ризикує втратити владу через масове невдоволення таким рішенням. 

Джерело:   Euractiv

Путін може втратити владу після оголошення про часткову мобілізацію

Закликаючи до армії синів російських матерів, він поставить себе у складне політичне становище, і я припускаю, що це закінчиться поваленням Володимира Путіна з посади президента РФ, - зазначив Надь.

За його словами, напередодні кремлівський диктатор виступив із жалюгідною промовою.

Очільник Міноборони Словаччини наголосив, що заяви Кремля про термінове проведення так званих "референдумів" на окупованих українських територіях - лише привід для подальших брехливих та цинічних заяв кремлівського керівництва про напад України на РФ.

Між тим керівник Луганської області Сергій Гайдай зазначив, що на окупованих територіях Луганщини кремлівські військові проводять повальну мобілізацію та хапають усіх, кого вдається.

Що стосується часткової мобілізації, вона не часткова, вона повною мірою повна мобілізація, забирають всіх абсолютно, вже немає навіть медичних комісій, вже і по віку вони планки підняли, вже немає броні на якихось критичних підприємствах, - зазначив Гайдай.

За його словами, військові окупаційної армії дуже злі, адже попри повальну мобілізацію, охочих воювати проти України майже не має.

Настрої в них не дуже хороші, з мобілізацією все погано. Вона провалена, ну і побачимо, що вони там намалюють на так званому "референдумі". І якщо вдасться їм провести", - зазначив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?