В Москві заборонили польоти БПЛА після атаки на Кремль
Категорія
Події
Дата публікації

В Москві заборонили польоти БПЛА після атаки на Кремль

В Москві заборонили польоти БПЛА після атаки на Кремль
Джерело:  online.ua

Керівництво російської столиці ввело заборону на запуски безпілотників на тлі паніки після нічної атаки на Кремль.

Джерело: Telegram-канал мера Москви

В росіян паніка після нічної атаки на Кремль

Рішення ухвалено для запобігання несанкціонованому використанню БПЛА, які можуть ускладнити роботу правоохоронних органів, - заявив мер Москви Сергій Собянін.

За його словами, несанкціонований запуск дронів відповідно до російського законодавства є правопорушенням.

При цьому кремлівські пропагандисти здійняли паніку на тлі нічної атаки БПЛА на будівлю Кремля.

Одним з перших "замах на Путіна", як називають атаку в Кремлі, прокометував топ-пропагандист Володимир Соловйов. Цій темі божевільний прислужник Путіна присвятив кілька публікацій.

Ну тепер уже можна знести Банкову? - цинічно питається Соловйов.

Згодом він придумав ще трохи маячні, заявивши, що "Зеленський втік до Фінляндії, щоб уникнути моментальної відповіді". На останок з'явилася ще порція погроз.

Якщо якісь гарантії особистої безпеки і давалися Зеленському, про що говорив колишній прем'єр-міністр Ізраїлю, то наразі про них "укрофюрер" може забути, - заявляє Соловйов.

Ще одна топ-пропагандистка Ольга Скабєєва, схоже, втратила дар мови, побачивши, як горить Кремль. Вона опублікувала кадри падіння літального об'єкта на Кремль та загоряння, що виникло внаслідок цього.

Пропагандист Антон Красовський розмріявся, що після цих атак Росія може здійснити замах на українського лідера Володимира Зеленського.

Реакція України на атаку БПЛА по Кремлю

За словами прессекретаря президента Володимира Зеленського Сергія Нікіфорова, наразі завданням українських військових є звільнення окупованих Росією територій, а не удари по Москві.

У нас немає інформації про так звані нічні атаки на Кремль, але, як неодноразово заявляв президент Зеленський, всі наявні сили і засоби Україна спрямовує на визволення власних територій, а не на атаку чужих, - зазначив  Нікіфоров.

При цьому спікер українського президента підкреслив, що подію в Москві не можна вважати терактом, на відміну від російських ракетних ударів по житлових багатоповерхівках у Дніпрі та Умані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?