В ОП розкрили провальний план Кремля та пояснили маніакальне бажання Путіна захопити Бахмут
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП розкрили провальний план Кремля та пояснили маніакальне бажання Путіна захопити Бахмут

В ОП розкрили провальний план Кремля та пояснили маніакальне бажання Путіна захопити Бахмут
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича, командування окупаційної армії РФ зігнало в район Бахмуту на Донеччині до 40 БТГ, відповідно до маніакального прагнення диктатора та військового злочинця Володимира Путіна захопити Донбас та зобразити так звану перемогу перед громадянами РФ.

Джерело: Telegram-канал Олексія Арестовича

Окупанти зосередили більшість сил під Бахмутом та терплять поразку 

Херсонський напрямок: ми в них - вони в нас. Руху на землі немає. Запорізький напрямок: руху на землі теж немає. Яскраві події, звичайно, у нас на Донбасі. Багато хто не розуміє, я можу пояснити. Якщо Путін, згідно з його планами, виб'є нас знову з Луганської і повністю захопить Донецьку область, то йому буде як виправдати війну. Він скаже, що інтереси РФ ніколи не виходили за межі так званих "ЛДНР". Ми їх захистили, ми їх прийняли до складу Російської Федерації. А ось цей напад на Київ, на Херсон, на Харків - це було для того, щоб розгромити ЗСУ і НАТО. Мовляв ЗСУ хотіли не тільки на Крим йти, але і Бєлгород захопити, - зазначив Арестович.

За його словами, найближчим часом в окупантів виникнуть критичні проблеми в районі Бахмута і Слов'янська.

Ось вони третій місяць таранять Бахмут. Зігнали туди все що можна. Там 40 батальйоно-тактичних груп російських проти наших шести. Якщо вони з таким співвідношенням йшли три місяці туди, то до Слов'янська йтимуть найближчі три роки. Війна раніше закінчиться, ніж вони дійдуть до Слов'янська, - зазначив Арестович.

Між тим, за інформацією директора Нацрозвідки США Авріл Хейнс, Путін не розраховував на такий ганебний провал власної окупаційної армії після початку війни проти України.

Зокрема, Хейнс допускає, що саме через це Кремль наразі прагне скоротити цілі своєї військової агресії.

Директорка Нацрозвідки США зазначила, що наразі окупаційна армія РФ відчуває гостру нестачу боєприпасів, необхідного обладнання та інших видів матеріально-технічного забезпечення.

Схоже, що окупанти не здатні наразі настільки швидко виробляти те, що витрачають на фронті. Тому шукають шляхи постачання боєприпасів з інших країн. Зокрема, в США "помітили певний рух" домовленостей щодо озброєння для армії РФ з Північної Кореї. Також Росія продовжує просити допомогу в Ірана.

На думку Хейнс, Путін був здивований тим, що війська РФ не досягли більшого.

Я дійсно думаю, що він стає більш поінформованим про виклики, з якими стикаються військові в РФ. Але нам досі не ясно, чи має він на цьому етапі повну картину того, наскільки вони небезпечні, - підкреслила голова нацрозвідки США.

Хейнс зазначила, що політичні цілі Путіна в Україні, здається, не змінилися. Водночас аналітики американської розвідки вважають, що російський диктатор, можливо, захоче тимчасово скоротити військові цілі"спецоперації" з надією, що "зможе повернутися до цього питання пізніше".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?