В ОП закликали ООН оголосити бойкот головуванню РФ в Радбезі
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП закликали ООН оголосити бойкот головуванню РФ в Радбезі

В ОП закликали ООН оголосити бойкот головуванню РФ в Радбезі
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк закликав Радбез ООН оголосити бойкот головуванню Росії в організації.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

В ООН повинні бойковути головування РФ 

За словами Подоляка, не можна дозволити терористичній країні, яка розв'язаною злочинною війною проти України порушує ключову статтю 4 Статуту ООН, займати керівне місце в організації.

Це не просто жарт. Це певні юридичні дії. Це не жарт, це злам глобальної системи як такої..., - зазначив Подоляк.

На його думку, країни-члени Радбезу повинні бойкотувати головування РФ протягом всього квітня.

Це єдиний механізм, щоб поставити крапку в цьому нонсенсі, - зазначив Подоляк.

Що відомо про головування РФ в Радбезі ООН

На жаль, ми маємо й новину очевидно абсурдну і деструктивну. Сьогодні держава-терорист почала головувати в Раді Безпеки ООН. Вчора російська армія вбила ще одну українську дитину – пʼятимісячного хлопчика, його звали Данило. З Авдіївки, на Донбасі, разом із батьками. Батьки поранені. Російська артилерія... Один із сотень артилерійських обстрілів, які держава-терорист здійснює щодобово. І при цьому Росія головує в Радбезі ООН, - зазначив президент України Володимир Зеленський.

На думку президента, складно уявити щось таке, що більше доводить "повне банкрутство таких інституцій".

Немає такої форми терору, який ще не був би здійснений Росією. І не буде такої причини, яка зупинить реформу глобальних інституцій, зокрема Радбезу ООН. Реформу, яка очевидно назріла – щоб держава-терорист і будь-яка інша держава, яка хоче бути терористом, не могла зруйнувати мир. Терористи повинні програти, повинні відповідати за терор, а не головувати будь-де, - підкреслив голова держави.

Читайте также:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?