В районі окупованого Мелітополя лунають потужні вибухи та стрілянина
Категорія
Україна
Дата публікації

В районі окупованого Мелітополя лунають потужні вибухи та стрілянина

В районі окупованого Мелітополя лунають потужні вибухи та стрілянина
Джерело:  online.ua

За словами законного мера окупованого армією РФ Мелітополя у Запорізькій області Івана Федорова, поблизу міста лунають потужні вибухи та чутно стрілянину. 

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Що відбувається в районі окупованого армією РФ Мелітополя 

Окупанти, вам ще не набридло палити? Кажуть, куріння вбиває. Жителі тимчасово окупованої Михайлівки Мелітопольського району повідомляють про гучні вибухи.Детонує поблизу Плодородного, чутно автоматні черги. Уточнюємо подробиці, - зазначив Федоров.

Напередодні поблизу Мелітополя ЗСУ влучними ударами знищили казарми кремлівських загарбників.

Між тим керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що в районі окупованого Луганська українські партизани підпалили залізничне обладнання, без якого доставка військових вантажів окупаційної армії РФ розтягнеться на два-три тижні.

Так, за словами Гайдая, місцеві партизани підпалили обладнання автоматизованого керування залізницею на ділянці "Луганськ-Лантратівка".

Хтось" підпалив устаткування автоматизованого управління залізницею (шафа СЦБ) - на ділянці залізничного сполучення "Луганськ-Лантратівка" в районі Луганської ТЕС (Щастя). З вогником устаткування було знищено, - зазначив Гайдай.

За словами керівника Луганської ОВА, за оцінкою фахівців, знищення такої системи призведе до переведення в "ручний режим" управління ділянкою залізничного сполучення, і як наслідок - унеможливить своєчасне постачання вантажів військового призначення до передових позицій рашистів (орієнтовно на 14-20 діб).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?