В результаті ударів по Херсону загинув екс-нардеп-колаборант Журавко
Категорія
Україна
Дата публікації

В результаті ударів по Херсону загинув екс-нардеп-колаборант Журавко

В результаті ударів по Херсону загинув екс-нардеп-колаборант Журавко
Джерело:  online.ua

Кремлівські ЗМІ повідомили про загибель колишнього нардепа від "Партії Регіонів" Олексія Журавка у Херсоні після серії потужних ранкових вибухів у місті. 

Джерело:   "Інтерфакс"

Що відомо про смерть екс-депутата-зрадника Журавка в Херсоні 

Зазначається, що під обстріл потрапив один з готелей в центрі Херсона.

За попередніми даними, зафіксовано одне потрапляння з РСЗВ HIMARS по готелю у центрі Херсона, в якому жили звичайні цивільні, без зброї, жодної техніки. Двоє загиблих, у тому числі Олексій Журавко, - зазначив представник екстрених служб окупаційного режиму у місті.

При цьому "влада" Херсонської області заявила, що в готелі знаходилися нібито журналісти, які "висвітлюють хід референдуму про входження регіону до складу Росії".

Зазначимо, що колишній депутат Верховної ради Олексій Журавко представляв "Партію регіонів" у 5 та 6 скликаннях парламенту. У 2014 році він переїхав до Росії, проте у 2022 році повернувся до Херсона. Журавко співпрацював із представниками адміністрації, призначеної РФ

Кремль влаштував фарс із проведенням псевдо-референдумів на окупованих територіях

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що проведення так званих "референдумів" на окупованих територіях України - лише привід для кремлівського режиму перевіряти наявність у помешканні чоловіків, яких можна примусово мобілізувати на війну.

Це фарс від початку і до кінця. Людям не залишають вибору, до них приходять в квартири, в приватні будинки не просто жіночки з урнами для голосування та анкетами, а в супроводі озброєних людей у військовій формі, - наголошує Гайдай.

За його словами, тих, хто голосує "проти", записують в окремий щоденник, але поки невідомо, що з ними робитимуть.

Цей референдум дає привід зайти в кожний будинок, квартиру і перевірити, чи є там чоловік. Вже є випадки, коли голосують "за", йому одразу вручають російський паспорт, повістку і забирають на фронт. Їм потрібно "гарматне м’ясо, - зазначає керівник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?