В РФ приховують інформацію про загибель військових в Україні напередодні нової хвилі мобілізації
Категорія
Україна
Дата публікації

В РФ приховують інформацію про загибель військових в Україні напередодні нової хвилі мобілізації

В РФ приховують інформацію про загибель військових в Україні напередодні нової хвилі мобілізації
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ повідомили, що командування окупаційної армії РФ приховує інформацію про загиблих у війні проти України військових напередодні чергової хвилі прихованої мобілізації.

Джерело: Facebook-сторінка СБУ

В РФ приховують інформацію про загиблих військових в Україні та мобілізують нових

Зокрема, в одній з перехоплених телефонних розмов жительниця Сибіру повідомляє мобілізованому на війну проти України чоловіку про про те, що мобілізовані повертаються додому у цинкових домовинах.

Зазначається, що її чоловіка мобілізували воювати на Донеччині.

Уже толпы мобилизованных домой обратно приезжают... В цинке. У нас в Сибири уже вообще до хр*на, чуть ли не каждый день пишут, - повідомляє росіянка.

Найбільше родичів дивує офіційна причина загибелі солдатів.

Не то, чтобы там где-то на учениях, либо где-то там в боевых действиях… "Уснул и не проснулся". Вот, недавно, случай был. А он был там, на передке, - наголосила жінка.

У свою чергу окупант вважає, що російське командування намагається таким чином мінімізувати суспільну паніку перед новою хвилею мобілізації, яку в РФ планують провести в грудні.

Сейчас скажи, что пиз*ец, всё, все там… умрут нах*й, и х*й кто пойдёт больше, - визнає чоловік.

Так, новобранці вжедеморалізовані. За словами загарбника, частина з них калічить себе та не доїжджає до війни. Він розповів про перебування у наметовому містечку для мобілізованих у Новосибірську: "Там один, короче, себе вены вскрыл, второго порезали, третий от синьки сдох…".

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що Кремль фактично поховав тисячі військових окупаційної армії РФ в районі Бахмуту на Донеччині та так і не зміг досягти жодних військових успіхів.

Наразі, за словами представника ОП, РФ вже слід готуватись до наступу українських військових у бік анексованого Криму.

Бахмут. Під містом, що не несе жодного стратегічного сенсу для ходу війни, Кремль закопує тисячі мобілізованих, ув’язнених, найманців та військових. Все, аби довести собі: ми ще щось можемо! Ні, не можете. Забудьте про Бахмут. Починайте готуватися до Ялти - Ялтинського трибуналу, - зазначив Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?