В РФ зріє масштабний бунт — представник ГУР Юсов
Категорія
Політика
Дата публікації

В РФ зріє масштабний бунт — представник ГУР Юсов

В РФ зріє масштабний бунт — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

За словами представника ГУР Андрія Юсова, найближчим часом в РФ може змінитись владний режим внаслідок масштабних протестів громадського населення проти кремлівської диктатури та війни в Україні. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про кінець диктаторського режима Путіна в РФ 

За словами Юсова, наразі у РФ спостерігаються ознаки саме бунта, а не осмислених протестів, оскільки в Росії не має громадянського суспільства.

Всі сценарії лягають на підготовлений ґрунт. Це народ, який сотні років жив у рабстві, там інституційно немає ані демократичних практик, ані досвіду спротиву, - зазначив Юсов.

Представник ГУР зауважує, що на певний час прибутки від продажу нафти дозволять Кремлю утримувати населення від голодних бунтів.

Але бунт все одно буде. Це питання часу... Якби це було громадянське суспільство, то це був би не бунт, а осмислений протест, яким був в Україні Майдан - з цінностями, з конкретними вимогами й розумінням для чого. Оскільки суспільства там немає, то це буде не протест, а бунт, який зрештою так чи інакше закінчиться зміною режиму та переформатуванням у самій Російській Федерації, - підкреслює Юсов.

Представник ГУР зазначив, що поставлена Кремлем злочинному військовому командуванню армії РФ захопити території Донецької та Луганської областей до кінця березня поставлена в абсолютно пропагандистських цілях, тоді як не має жодного обгрунтування у військовому плані.

Однак Юсов зазначає, що попри публічні сварки серед представників Кремля та військового керівництва армії РФ ворог залишається сильним та численним та значною мірою поповнив втрати за рахунок мобілізації.

Наступ агресора — черговий етап, РФ не зупиняла спроб наступальних дій. Ворог розуміє, боїться, поспішає і враховує фактор постачання озброєнь від партнерів України та союзників, погодні умови, фактор підготовки українських Сил оборони та інші, - підкреслив представник ГУР.

Юсов зазначив, що розв'язана Кремлем війна проти України, яку підтримує значна частина російського суспільства, має геноцидний характер.

 Мирне населення — це одна з цілей росії у війні: знищення, розпорошення, депортація і зрештою русифікація мирного населення, - наголосив Юсов.

Він також зазначив, що злочинна російська армія продовжуватиме ракетний терор проти України.

Зазначимо, що за словами українського генерала Ігоря Романенка, окупаційна російська армія частково поповнила втрати у війні проти України за рахунок мобілізованих і певно буде використовувати їх під час нового наступу.

Генерал зазначив, що Росія намагається просуватися на п'яти напрямках, Путін хоче повністю захопити Донецьку та Луганську області. Також Кремль планує перекинути до України стратегічний резерв – 150-200 тис. військових.

Важливо, щоб до того, як в Україну зайде це угруповання, наша країна отримала необхідну військову допомогу, наголосив Романенко.

Але я згоден з Годжесом у тому, що прогноз для російської сторони здебільшого песимістичний. Звідси їхній поспіх, звідси прагнення продемонструвати успіхи до річниці вторгнення, 24 лютого. Для Путіна важливим є виконання якихось суттєвих завдань, щоб зберегти обличчя перед своїм "глибинним народом, - підкреслює український військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?