В Росії чоловіку діагностували вагітність і направили до гінеколога
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії чоловіку діагностували вагітність і направили до гінеколога

В Росії чоловіку діагностували вагітність і направили до гінеколога
Джерело:  online.ua

Світ продовжують дивувати та навіть інколи шокувати резонансні історії про життя громадян Росії. Так, до прикладу, нещодавно в Уфі чоловіка визнали вагітним і відправили до гінеколога на консультацію. Варто звернути увагу на те, що керівництво лікарні вже провело службове розслідування та з'ясувало, що чоловік – не вагітний, там почали виправдовуватися, що сталася помилка. Про це розповів сам чоловік, якого помилково визнали вагітним, передає ONLINE.UA з посиланням на "Башінформ".

"Я вагітний, ще й консультація гінеколога потрібна. Як це назвати, неуважність, недбалість?", – написав чоловік на своїй сторінці в соцмережі.

Трошки пізніше пресслужба республіканського МОЗ визнала помилку після того, як керівництво лікарні провело службове розслідування.

"При оформленні документів сталася технічна помилка. Всі причетні встановлені, з ними провели роботу щодо того, аби подібні випадки більше не були недопущені", – сказано в заяві Міністерства.

Варто зазначити, що на цю цікаву новини уже активно відреагували користувачі мережі.

"Це Росія - країна чудес та неймовірних можливостей; от що буває, коли дипломи купують десь біля метро; як в Росії людям весело живеться; немає слів – одні емоції; чесно кажучи, дуже хочу, щоб чоловіки колись теж могли вагітніти та виношувати дитину! хоч хтось з них повинен зрозуміти, як це все непросто, як жінки інколи страждають, щоб подарувати їм маля; я довго сміявся! це головна новина дня; і ці лікарі рятують нас від пандемії?! здається, у нас немає шансів вижити", - коментують новину користувачі соціальних мереж.

Що важливо розуміти, уже кілька десятиліть біомедики шукають способи, які дозволять чоловіку виносити й народити дитину без зміни статі, але поки це неможливо.

Як повідомляв ONLINE.UA, іноземні вчені нещодавно нарешті пояснили, чи впливають генетичні чинники на тривалість життя. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?