В Росії заявляють про обстріли та атаки БпЛА по Бєлгородській області
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявляють про обстріли та атаки БпЛА по Бєлгородській області

В Росії заявляють про обстріли та атаки БпЛА по Бєлгородській області
Джерело:  online.ua

Влада російської Бєлгородської області знову заявляє про нібито обстріли регіону та атаки БпЛА. 

Джерело: Telegram губернатора Бєлгородської області

Що відбувається на території Бєлгородської області 

За словами очільника регіону В'ячеслава Гладкова, нібито в Шебекинському міському окрузі сили ППО збили безпілотник.

Постраждалих немає, а оперативні служби уточнюють наслідки атаки.

Також Гладков заявляє про обстріл села Старий Хутір Валуйського округу.

Один зі снарядів прилетів на подвір'я приватного житлового домоволодіння, є потерпілий - чоловік із пораненням руки та ноги. Бригада швидкої медичної допомоги доправляє його зараз до лікарні. Стан середнього ступеня тяжкості, - заявив губернатор регіону.

Після подвірного обходу було виявлено руйнування в приватному домоволодінні: вибиті вікна, посічений фасад й паркан. Зокрема постраждали автомобіль та лінія електропередач.

Ще один БПЛА приземлився в самому Бєлгороді, нібито впав у двір багатоквартирного будинку.

За попередньою інформацією, БПЛА врізався у вікно квартири на сьомому поверсі і впав на землю. Постраждалих і руйнувань немає. На місці працюють вибухотехніки та оперативна група, - заявив Гладков.

Навіщо Росія проводить диверсії на власній території

За інформацією представників Центру національного спротиву, Головне управління російської військової розвідки відправило на територію Курської області підрозділи спецпризначенців для організації диверсій і подальшого звинувачення в цьому України.

Зазначається, що підрозділи спецпризначенців були відправлені в район населеного пункту Тьоткіно.

Представники ЦНС додають, що в район населеного пункту прибули групи спеціального призначення 3 окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Тольятті, Самарська область) та 22 окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Степовий, Ростовська область).

Основні завдання: контрдиверсійна діяльність в прикордонній смузі після вдалих операцій партизан, проведення диверсій та підняття бойового духу у деморалізованих підрозділів зс рф вздовж кордону, - йдеться у повідомленні ЦНС.

В Росії вже готують підґрунтя, щоб звинуватити у майбутніх диверсіях Україну.

Зокрема, секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев заявив, що Україна намагається дестабілізувати ситуацію на північному сході Росії і попередив про "серйозні ризики терактів у багатолюдних місцях та на критично важливих об'єктах".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?