В центрі Мелітополя пролунав потужний вибух
Категорія
Україна
Дата публікації

В центрі Мелітополя пролунав потужний вибух

В центрі Мелітополя пролунав потужний вибух
Джерело:  online.ua

Вранці 22 вересня в окупованому армією РФ Мелітополі стався потужний вибух в районі центрального ринку.

Джерело:   "РІА Мелітополь"

Обставини вибуху в Мелітополі

За інформацією видання, спрацював вибуховий пристрій в одному з магазинів, в якому продавали військову форму.

Очевидці повідомляють, що внаслідок вибуху поранення отримали двоє людей, які опинились на землі поряд із магазином та потребують негайної медичної допомоги.

Водночас росЗМІ повідомляють, що в район ринку направлені наряди поліції.

ЗСУ продовжують завдати потужних ударів по позиціям кремлівської армії

За інформацією представників командування Повітряних Сил ЗСУ, протягом минулої доби українська авіація завдала потужних ударів по позиціях ворога, знищивши не менше 10 позицій із ворожими системами ППО.

Здійснено понад 15 групових авіаударів по рашистам на різних напрямках. Внаслідок авіаударів знищено ворожий взводний опорний пункт, мінометну батарею, до 15 одиниць бойової броньованої техніки, десятки окупантів. Протирадіолокаційними ракетами "HARM" уражено близько 10-ти позицій, - зазначають в ПС ЗСУ.

Крім того, за минулу добу Повітряні сили знищили чотири БПЛА оперативно-тактичного рівня та одну крилату ракету "Іскандер".

Що відомо про удари окупантів по Краматорську та Часовому Яру

Кремлівська армія випустила ракети по промисловому підприємству у Краматорську та обстріляла касетними боєприпасами школу мистецтв у Часовому Ярі.

Влучанння також були зафіксовані у приватному житловому секторі в Бахмуті.

Ввечері росіяни завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську та обстріляли школу мистецтв у Часовому Ярі касетними боєприпасами, - повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Мер Краматорська Олександр Гончаренко, зі свого боку, зазначив, що у Краматорську, незважаючі на значні руйнування промислової та цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу обійшлось без постраждалих.

У Мар’їнській громаді зафіксовано обстріли по Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Костянтинівці, в Очеретинській громаді – по околицях Очеретиного, Кераміка та Новокалинового. Без постраждалих.

Всю ніч поодинокі прильоти в Авдіївці, на ранок – масований артобстріл центру міста та танковий обстріл старої частини – наслідки встановлюють.

У Диліївці Костянтинівської громади пошкоджено 2 будинки, без жертв.

У Бахмутській громаді удари прийшлися по приватному сектору Бахмута та Хромовому – поранено 2 людини, пошкоджено 6 будинків.

У Світлодарській громаді гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ – інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?