Вакарчука почали критикувати після розриву з Лялею Фонарьовою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчука почали критикувати після розриву з Лялею Фонарьовою

Вакарчука почали критикувати після розриву з Лялею Фонарьовою
Джерело:  online.ua

Нещодавно український шоубізнес приголомшила новина про розлучення музиканта, лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчукаа та дизайнерки Лялі Фонарьової після 20 років життя разом. На цю звістку відреагував поет Євген Рибчинський, який вирішив розповісти про життя зіркової родини.

Джерело: "Главком"

Рибчинський прокоментував розрив Вакарчука та Фонарьової

За словами поета, він знає Вакарчука та Фонарьову з середини 90-х, однак зовсім з різних джерел. Рибчинський розповів, що співак тоді тільки починав свій творчий шлях та шукав будь-яку можливість з'явитися на екранах телевізорів.

"А Ляля була дружиною мого друга, відомого стиліста Володі Тарасюка. Статус Славка тоді був доволі невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом Мелораму і Територію А. Комусь пощастило, а комусь менше, селяві. А статус Фонарьової навпаки: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багато хто просто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір. А для Славка це була мабуть чи не перша в житті перемога, за якою потім послідували і відомість, і популярність, і заможність, і впливовість і все решта", - стверджує Євген Рибчинський.

Поет у ситуації, що склалася, вирішив підтримати Фонарьову та наголосив, що у неї є гідність, а Вакарчук, за словами Рибчинського, забув про те, що потрібно завжди залишатися людиною.

"20 років по тому Славко вирішив йти далі і просив не судити суворо. Та й ніхто не судить, розібратися б у своїх пенатах. Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися Людиною. Просто хочеться виразити респект Лялі, яка приклала усіх зусиль, аби зробити зі Славка зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно в тіні його "зоряності", і за 20 з зайвим років не одружилася і не спекулювала прізвищем чоловіка як багато інших. Впевнений, вона і зараз залишиться в тіні. Бо у Лялі є гідність. А у Вакарчука – усе інше", – стверджує поет.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?