ВАКС відмовився арештувати ексглаву Нафтогазу Коболєва
Категорія
Економіка
Дата публікації

ВАКС відмовився арештувати ексглаву Нафтогазу Коболєва

ВАКС відмовився арештувати ексглаву Нафтогазу Коболєва
Джерело:  online.ua

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) відмовився задовольняти клопотання про застосування запобіжого заходу щодо колишнього очільника "Нафтогазу" Андрія Коболєва у вигляді тримання під вартою.

Джерело: ютуб-канал ВАКС

ВАКС відмовив в арешті Коболєва після гучного скандалу

Клопотання старшого детектива НАБУ ... про застосування запобіжого заходу у вигляді тримання під вартою відносоно підозрюваного Коболєва залишити без задоволення. Ухвала може бути оскаржена до Апеляційної палати ВАКС протяго 5 днів з дня її оголошення, - виступив із заявоюз цього приводу слідчий суддя Олег Федоров.

Окрім того, уточнюється, що повний текст ухвали буде оголосять уже 30 січня..

Корупційний скандал навколо Коболєва: що відомо

19 січня НАБУ і САП повідомили про підозру колишньому главі "Нафтогаз України" Андрію Коболєву – його підозрюють у заволодінні понад 229 млн грн у вигляді премії за перемогу в арбітражі проти "Газпрому"

Коболєв одразу відреагував на підозру слідчих у своїх соціальних мережах.

Розуміючи, що відбувається її (підозри - ред.) підготовка, коли знаходився за кордоном, відразу повернувся в Україну, щоб не давати привід для звинувачень, що я кудись втік чи ховаюсь. Цього точно робити не збираюсь, а збираюсь доводити свою правоту, – йдеться в заяві Коболєва.

Сторона обвинувачення просила застосувати щодо Коболєва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 365 млн грн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?