Валерій Залужний перерахував ЗСУ 1 мільйон доларів
Категорія
Україна
Дата публікації

Валерій Залужний перерахував ЗСУ 1 мільйон доларів

Валерій Залужний перерахував ЗСУ 1 мільйон доларів
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний пожертвував 1 мільйон доларів на потреби Збройних сил України. Як вдалося дізнатися журналістам, ці гроші очільник армії отримав у спадок від американця українського походження Григорія Степанця. 

Джерело:  The New York Times

Залужний пожертвував ЗСУ 1 млн доларів: що про це відомо

Редакція американського видання звертає увагу на те, що Валерій Залужний отримав спадок від американця українського походження Григорія Степанця. Цю інформацію також уже підтвердила родина Степанців.

У січні генерал пожертвував всю отриману суму на Збройні сили України. Це підтверджує пресслужба ЗСУ.

Степанець дійсно залишив Залужному спадок в 1 мільйон доларів.

Генерал Залужний спрямував ці гроші у повному обсязі на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії, що підтверджено SWIFT-повідомленням банку від 5 січня 2023 року, - повідомляє пресслужба Збройних сил України.

Фото - скриншот

З окремим коментраем з цього приводу виступив і сам головнокомандувач ЗСУ, який пояснив своє рішення та мотивацію.

Я все своє життя віддав Збройним Силам. І не мав жодного сумніву, що повинен робити зі спадком. Остання воля пана Григорія, очевидно, полягала в тому, щоб підтримати в моїй особі українське військо. Вдячний всім, хто допомагає Збройним Силам України. І вдячний своїй родині за розуміння, - наголосив Валерій Залужний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?