Вас порвуть на шматки: Лукашенко екстрено звернувся до білорусів
Категорія
Політика
Дата публікації

Вас порвуть на шматки: Лукашенко екстрено звернувся до білорусів

Вас порвуть на шматки: Лукашенко екстрено звернувся до білорусів
Джерело:  online.ua

20 жовтня нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив з черговою гучною заявою, яка шокувала багатьох громадян його країни — скандальний політик почав стверджувати, що вимушений залишатися при владі не для себе, а "заради своїх прихильників, яких опозиція може порвати на шматки". Свою позицію білоруський диктатор озвучив під час призначення нових ректорів державних вищих навчальних закладів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на держінформагентство "БелТА".

"Що стосується президента Білорусі, він за владу посинілими руками (багато раз говорив) не тримається. Питання не в мені. Питання в вас: що буде з вами без мене. Може бути, я аж надто свою роль тут переоцінюють, але я завжди дивлюся ось на ветеранів вчорашніх (мітинг за участю ветеранів силових структур), на вас. Вам жити в цій країні. А що буде? Ви що думаєте, вони нас/вас пожаліють, ось вчорашні, ви бачили їх? Вони пошкодують? Та порвуть на шматки", — заявив Олександр Лукашенко.

Окрім того, скандальний політик не забув згадати про протестні заходи, які відбуваються щонеділі в столиці, пообіцявши, що в неділю в Мінську "буде наведено порядок".

Як уже згадувалося раніше, в Білорусі понад 2 місяці не вщухають багатотисячні протести проти сфальсифікованих виборів президента і свавілля команди скандального диктатора Олександра Лукашенка. Робітники на підприємствах оголошують страйки, в столиці та інших містах проходять "жіночі марші", студентські акції, до протесту також приєдналися пенсіонери.

Ба більше, 13 жовтня головна суперниця білоруського диктатора та очільниця опозиції республіки Світлана Тихановська неочікувано для всіх виснула ультиматум нелегітимному президенту країни Олександру Лукашенку. Вона попередила, що якщо до 25 жовтня він добровільно не залишить президентський пост і не звільнить усіх політичних бранців, то вона зробить все можливе, щоб розпочався загальнонаціональний страйк.

"У режиму є 13 днів, щоб виконати три обов’язкові вимоги:

  1. Лукашенко повинен оголосити про відставку.

  2. Насильство на вулицях має зупинитися повністю.

  3. Усі політв’язні повинні бути звільнені", — заявила політикиня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що біорруська опозиція нарешті вигадала, як змістити Олександра Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?