Ватажки "ЛДНР" призначили дату "референдумів"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажки "ЛДНР" призначили дату "референдумів"

Ватажки "ЛДНР" призначили дату "референдумів"
Джерело:  online.ua

Ватажки контрольованих Кремлем псевдо-республік, так званих "ЛНР" та "ДНР" визначились із терміном проведення фейкового "референдуму" щодо приєднання до РФ. 

Джерело: РБК

В ОРДЛО визначили дати проведення псевдо-референдумів 

Зазначається, що так звані "референдуми" мають пройти у період з 23 по 27 вересня.

З метою забезпечення умов для реалізації учасниками референдуму свого права на участь у голосуванні та безпеці для учасників референдуму, членів комісій референдуму, спостерігачів, представників ЗМІ визначити дні голосування на референдумі з 23 по 27 вересня, - заявив "голова народної ради "ЛНР" Денис Мірошниченко.

За словами представника окупаційної влади, на "референдум" винесуть таке запитання: Ви за входження "ЛНР" склад Росії на правах суб'єкта Росії?

Крім того, видання "Медуза" з посиланням на джерела, близькі до адміністрації президента РФ, повідомляє, що на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей окупанти мають намір також провести "референдуми" з 23 по 27 вересня.

Між тим термінового проведення референдуму почали вимагати представники окупаційного режиму на захоплених кремлівською армією територіях Запорізької області.

Так зване "звернення" було направлене гауляйтеру Євгену Балицькому.

Вказано, що створений окупантами "громадський з'їзд" Запорізької області закликав встановлену військами РФ самопроголошену "владу" на тимчасово окупованих територіях області "провести референдум про приєднання до Росії".

Ми, учасники громадського з'їзду громадян Запорізької області, звертаємось до керівника ВДА Євгена Балицького з вимогою негайно організувати проведення референдуму з питання входження нашого регіону до складу РФ, - йдеться у зверненні.

У той же час керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зазначив, що парад фейкових референдумів, які кремлівський окупаційний режим влаштував на захоплених територіях України, свідчить про страх та паніку окупантів перед невідворотнім контрнаступом ЗСУ та звільненням окупованих територій.

Наївний шантаж погрозами і страшилками "референдумів", "мобілізацій" від тих, хто вміє воювати лише з дітьми і мирними людьми.., - зазначив Єрмак.

За його словами, саме так виглядає страх власної поразки.

Ворог боїться, примітивно маніпулює. Україна вирішить російське питання. Загрозу можливо ліквідувати лише силою, - наголосив керівник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?