Від початку наступальної операції ЗСУ звільнили 96 населених пунктів — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Від початку наступальної операції ЗСУ звільнили 96 населених пунктів — Зеленський

Від початку наступальної операції ЗСУ звільнили 96 населених пунктів — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський повідомив, що лише за цей тиждень ЗСУ звільнили 776 квадратних кілометрів території на сході України та 29 населених пунктів, зокрема шість на Луганщині.

Джерело: звернення Зеленського

Україна звільняє території на півдні та сході

Лише протягом цього тижня наші воїни звільнили від російського псевдореферендуму 776 квадратних кілометрів території на сході нашої держави та 29 населених пунктів, зокрема шість на Луганщині. Усього за час від початку цієї наступальної операції вже звільнено 2434 квадратні кілометри нашої землі і 96 населених пунктів.

Зеленський відзначив бійців 92-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади і 25-ї окремої повітряно-десантної бригади за героїчні зусилля для звільнення української землі.

Хороші результати є й на півдні України за цей тиждень – щодня звільняємо і там нашу землю і наших людей від псевдореферендуму. Обовʼязково дійдемо й до земель, які були окуповані Росією раніше. Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які це забезпечують!

За 225 днів уже 29 887 українських воїнів відзначені державними нагородами. 178 воїнів удостоєні звання Героя України.

І кожен з російських ударів, усі прояви російського терору – проти Запоріжжя, проти Харкова, проти Миколаєва, проти Донбасу та всіх інших наших територій – тільки доводять, що звільнення всієї нашої землі – це єдиний фундамент миру й безпеки для всіх українців.

Сьогодні взяв участь у засіданні Європейської ради. Подякував нашим партнерам за восьмий санкційний пакет проти Росії і за всю підтримку для України, яка вже надається. Працюємо разом для того, щоб збільшити наші спільні можливості – усіх у Європі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?