Відбій тривоги: Tapolsky представив трек із голосом Олексія Арестовича
Категорія
Культура
Дата публікації

Відбій тривоги: Tapolsky представив трек із голосом Олексія Арестовича

Відбій тривоги: Tapolsky представив трек із голосом Олексія Арестовича
Джерело:  online.ua

Відомий український діджей Tapolsky здивував своїх фанатів та усіх українців новим треком, який отримав символічну назву "Відбій тривоги".

Джерело: Фейсбук-сторінка Anatoly Tapolsky

Tapolsky записав трек "Відбій тривоги" з голосом Арестовича

Прем'єра нової музичної роботи українського діджея відбулася 21 квітня.

Всім привіт! Поки я в Києві, вирішив трохи згадати про драмнбейс. Слухайте спільний трек "Вiдбiй Тривоги" з Олексієм Арестовичем. Він щойно з'явився на стрімінгах, всі гроші від прослуховування підуть до одного з підрозділів 72-ї бригади, - повідомив Tapolsky.

Меланхолійний трек із заспокійливими фразами радника голови Офісу президента України — те що треба, щоб відволіктися після напруженого дня й набратися нових сил для боротьби за незалежність нашої Батьківщини.

"Відбій тривоги" доступний на цифрових платформах: Spotify, Deezer, YouTube Music.

Нагадаємо, Анатолій Топольський — відомий український діджей, легенда українського драм-енд-бейсу та ветеран АТО. Після початку війни 24 лютого він знову повернувся на фронт й захищає країну від загарбників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?