Відео про палац Путіна встановило рекорд за переглядами
Категорія
Світ
Дата публікації

Відео про палац Путіна встановило рекорд за переглядами

Відео про палац Путіна встановило рекорд за переглядами
Джерело:  online.ua

Фільм Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального під назвою "Палац Путіна" посів перше місце в трендах YouTube. Менш ніж за добу відео переглянули понад 25 млн користувачів мережі. Це рекорд за переглядами на каналі Навального. Найпопулярнішим до цього розслідування був тільки фільм, присвячений корупційній імперії колишнього прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва під назвою "Він вам не Дімон" - це відео вийшло в 2017 році, і за три роки його подивилися 38 млн користувачів мережі. Про рекордну популярність відео про палац Путіна повідомила прессекретарка Навального Кіра Ярмиш, яка продемонструвала внутрішню статистику сервісу, передає ONLINE.UA.

Палац Путіна в відео називають найбільшим приватним будинком в Росії, його площа порівнянна з територією 39 князівств Монако. А коштує цей палац близько 100 млрд рублів (приблизно 1,35 млрд доларів). У Фонді Навального підкреслили, що це саме охороняєме місце в Росії, фактично держава в державі, і це найбільший путінський секрет, який оберігають сотні, навіть тисячі людей. У фільмі показано, що на території путінського палацу є льодовий палац, церква, чайний будиночок площею 2500 квадратних метрів і підземний тунель з виходом до моря, казино і театр. А поруч розташовані виноградники, шато і устрична ферма. Велика територія навколо палацу, а це 7 тисяч гектарів, за даними ФБК, належить ФСБ. Більш того, всі небо над палацом закрито - там встановлена безпольотна зона.

У Кремлі б'ються в істериці через вихід відео про Путіна. Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що ніяких палаців, звичайно ж, у Путіна немає. Розслідування ФБК він назвав "нісенітницею і лохотроном", а його творців "шахраями", що займаються вилученням грошей у населення. Він мав на увазі пожертвування росіян Фонду Навального, сума яких з моменту публікації відео склала майже 5 млн рублів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни масово коментують палац Путіна в соцмережах. Особливо їх підкорив склад бруду, кальянна з подіумом і шестому для танців та зал з танцювальним килимком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?