Відео з Путіним "із зони СВО" зняли у військовому штабі в Ростові-на-Дону — ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Відео з Путіним "із зони СВО" зняли у військовому штабі в Ростові-на-Дону — ЗМІ

Відео з Путіним "із зони СВО" зняли у військовому штабі в Ростові-на-Дону — ЗМІ
Джерело:  online.ua

16 грудня Кремль заявив, що президент РФ Володимир Путін відвідав «зону спецоперації». Проте журналісти дізналися, що насправді Путін побував у військовому штабі в Ростові-на-Дону.

Джерело: росЗМІ

Кремль збрехав про відвідування Путіним зони бойових дій

16 грудня прес-секретар президента Дмитро Пєсков сказав, що Володимир Путін побував у зоні «спецоперації».

За версією Кремля, це сталося у п'ятницю, коли президент цілий день працював у об'єднаному штабі родів військ. Він розташований у штабі Південного військового округу в Ростові-на-Дону, - свідчить аналіз журналістів.

Кремль не уточнив, де проходила нарада з Путіним, опублікувавши відео.

Але, судячи з відео, яке опублікував офіційний телеграм-канал Кремля, Путін відвідував штаб військ Південного військового округу. За інформацією на сайті Міноборони, штаб знаходиться у Ростові-на-Дону.

Журналісти відзначають, що великий круглий стіл зі штабу та інтер'єри кімнати, в якій він знаходиться, збігаються з тими, які видно під час відвідин Путіним штабу родів військ.

Фото - t.me/agentstvonews

Той самий штаб у листопаді відвідував і міністр оборони Сергій Шойгу. Тоді також стверджувалося, що міністр перебуває у «зоні проведення спецоперації».

Зазначимо, що Кремль заявив про відвідування Путіним зони військових дій через кілька годин після того, як президент України Володимир Зеленський побував із неоголошеним візитом у Бахмуті, за який уже кілька тижнів йдуть запеклі бої.

За офіційними даними, Путін ніколи не був у зоні бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?