Відома компанія прирівняла жінок до корів — відео та реакція мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома компанія прирівняла жінок до корів — відео та реакція мережі

Відома компанія прирівняла жінок до корів — відео та реакція мережі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома південнокорейська компанія Seoul Milk, яка працює у сфері виробництва молочної продукції, випустила одіозну рекламу. У відео жінки начебто "пасуться" на полі, після чого перетворюються на корів.

Джерело: Insider

Компанія Seoul Milk порівняла жінок з коровами у своїй рекламі

Що важливо розумыти, рекламний ролик завантажили на офіційний ютуб-канал Seoul Milk 29 листопада. Однак уже 8 грудня, після того, як цей ролик почали жорстко критикувати користувачі мережі, компанія була змушена видалити відео.

Не можна не звернути увагу на те, за сюжетом рекламного ролику, чоловік з камерою виходить з лісу на поле і бачить жінок, одягнених у біле вбрання. Він починає таємно фотографувати, як вони п'ють воду із потічка, "пасуться" та займаються йогою під сонцем.

Нарешті нам вдалось зафільмувати їх на камеру у недоторканому куточку природи. Вони п'ють чисту воду, споживають екологічно чисту їжу і мирно живуть у спокійному середовищі, – говорить закадровий чоловічий голос.

На останніх секундах відео "герой" випадково наступає на гілку, чим привертає до себе увагу жінок, після чого вони моментально перетворюються на корів. Рекламний ролик закінчується слоганом: "Чиста вода, органічний корм, на 100% чисте сеульське молоко".

Скандальна реклама Seoul Milk: дивіться відео:

Як на скандальне відео відреагували користувачі мережі:

  • Цікаво, хто це придумав і яке молоко він пив, коли це придумував?;

  • Уже не знають, як жінок образити - знайшли новий спосіб;

  • Ви розумієте, що це відео бачили людей і вони погодилися його оприлюднити в інтернеті? Просто абсурд;

  • Можливо, вони просто хотіли скандалу - вони його й отримали;

  • Дуже принизливо...;

  • Ну, коли жінок порівнюють з лисицями та пантерами - це комплімент, а коли з коровами - це образа. Чому? Корови - прекрасні та милі створіння.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?