Відома українська співачка потрапила у ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

Відома українська співачка потрапила у ДТП

Відома українська співачка потрапила у ДТП
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ірина Федишин потрапила у ДТП, повертаючись із концерту. Наразі відомо, що аварію трапилася в ніч на понеділок у Здолбунові. Про це артистка розповіла в своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За її словами, мікроавтобус Mercedes-Benz, де перебувала співачка, повертав ліворуч на АЗС. У цей момент водій іншого мікроавтобуса вирішив обігнати Mercedes, що пригальмував для повороту, унаслідок чого трапилась ДТП. На водія мікроавтобуса, що здійснював обгін, склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Працівники поліції кажуть, що медики діагностували в учасників ДТП забої, але від госпіталізації вони відмовились. Вказано, що Ірина Федишин отримала незначні травми і почувається задовільно.

"Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно... Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот. У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості "влетів" у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові", - написала в соціальних мережах співачка.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск привернув до себе увагу поїздкою на електропікапі Cybertruck вулицями Лос-Анджелесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?