Відомі нові неочікувані подробиці розлучення Білла і Мелінди Гейтс
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомі нові неочікувані подробиці розлучення Білла і Мелінди Гейтс

Відомі нові неочікувані подробиці розлучення Білла і Мелінди Гейтс
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося дізнатися, що з асновник Microsoft Білл Гейтс та його дружина Мелінда мали намір оголосити про розлучення ще у березні 2021 року – таке рішення вони ухвалили доволі давно. За словами інсайдерів, відоме подружжя досить бурхливо обговорювало цей вирішальний крок.

Джерело: TMZ

Що відомо про конфлікти Білла та Мелінди Гейтс

Як стверджують анонімні джерела видання, розставання пари мирним не було. Чимало членів родини зляться на Гейтса, оскільки він робив не надто правильні речі.

За словами інсайдерів, практично вся родина підтримала Мелінду у конфлікті з Біллом та стала на її бік.

Мелінда Гейтся хотіла сховатися від журналістів

Оскільки подружжя планувало оголосити про розлучення ще в березні та активно готувалося до цього, то Мелінда Гейтс встигла навіть орендувати острів Калівні в Гренаді. Його вартість – 132 тисячі доларів за ніч.

Підприємиця мала намір там переховатись разом з дітьми від уваги преси після того, як оголосить про розлучення. Варто звернути увагу на те, що Білла Гейтса не покликали.

Як Білл і Мелінда Гейтс повідомили про своє розлучення

Співзасновник і колишній генеральний директор Microsoft Білл Гейтс і його дружина Мелінда 4 травня заявили, що розлучаються, оскільки більше не вірять у спільний розвиток.

"Після довгих роздумів і великої роботи над нашими відносинами ми прийняли рішення розірвати наш шлюб. За ці 27 років ми виростили неймовірних дітей і створили фонд, який працює у всьому світі, щоб дати можливість людям вести здорове і продуктивне життя. Ми як і раніше поділяємо наші погляди в цій місії і будемо продовжувати разом працювати у фонді, але ми більше не віримо, що можемо разом рости як пара на наступному етапі нашого життя ", — наголосило подружжя  в офіційній заяві про розлучення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?