У Херсонській області підірвався на міні відомий російський пропагандист
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсонській області підірвався на міні відомий російський пропагандист

У Херсонській області підірвався на міні відомий російський пропагандист
Джерело:  online.ua

26 тимчасово окупованій Новій Каховці, що у Херсонській області, успішно та швидко самоліквідувався ще один російський пропагандист та Сергій Тветинський — колаборант підірвався на міні. Йому був 61 рік. Його смерть уже підтвердили росЗМІ.

Джерело: росЗМІ

У Новій Каховці підірвався пропагандист Тветинський

Згідно з даними російських пропагандистів, 26 квітня у тимчасово окупованій Новій Каховці на міні підірвався 61-річний пропагандист, адвокат Сергій Тветинський.

Не можна також не згадати про те, що він був очільником громадської приймальної партії "Справедлива Росія – За правду" у Херсонській області.

Тветинський входив до адвокатської палати Калінінградської області. Однак він призупинив свій адвокатський статус з 22 липня 2022 року, повністю присвятивши себе пропаганді та партійній роботі.

Сергій Тветинський (фото - відкриті джерела)

Окрім того, наголошується, що Тветинський не був членом окупаційної адміністрації Херсонщини, однак він був тісно зв’язаний з нею.

Ба більше, колаборант також був представником "гуманітарної місії" прокремлівського письменника Захара Прілєпіна на півдні України.

Ставленики Кремля втрачають довіру серед колаборантів на окупованих територіях

Центр національного спротиву звертає увагу на те, що російські загарбники почали втрачати підтримку серед колаборантів на окупованих територіях України.

Місцеві, які підтримали окупацію на початку почали гірше ставитись до ворога, — йдеться у повідомленні.

За словами представників ЦНС, команда Володимира Путіна реагує на це традиційно — збільшенням силового блоку й примусу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?