Вілл Сміт показав найгіршу фізичну форму у його житті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вілл Сміт показав найгіршу фізичну форму у його житті

Вілл Сміт показав найгіршу фізичну форму у його житті
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Вілл Сміт звик завжди бути відвертим зі своїми фанатами, тому цього разу неочікувано для всіх зізнався, що суттєво погладшав за період карантину - він втратив свою довершену фізичну форму та 6 кубиків сталево пресу. Ба більше, 5 2-річний актор навіть вирішив показати, як він виглядає зараз.

Джерело: Інстаграм Вілла Сміта

Зірка зробив яскраву світлину на власному подвір'ї, одягнувши лише спідню білизну та спортивну куртку. У такому образі він сміливо продемонстрував, що все таки набрав декілька лишніг кілограм під час тривалого локдауну.

На фото Вілл Сміт драматично стоїть з піднятою рукою, наче щось декламуючи, на тлі красивих домашніх пейзажів.

"Я буду чесний з вами з усіма, я зараз в найгіршій формі у своєму житті", – публічно зізнався актор.

Вілл Сміт розповів, чому насправді погладшав

За словами актора, йому не вдалося зберегти спортивну фізичну форму через карантин і пандемію коронавірусу.

"Це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченну кількість днів. Я люблю це тіло, але хочу почувати себе краще. Більше ніяких опівнічних кексів... Ось і все! Тепер прагну повернути найкращу форму у своєму житті", – наголосив Вілл Сміт, зазначивши, що тепер співпрацює з компанією YouTube, щоб повернути своє здоров'я і самопочуття в норму.

Як Вілл Сміт виглядав раніше

6 років тому голлівудський актор знімався у фільмі "Фокус" з Марго Роббі. Фанати змогли вдосталь насолодитися чималою кількістю напівоголених сцен з улюбленим Віллом Смітом. Шанувальники зазначали, що він старанно підготувався до ролі і виглядав просто неймовірно.

Вілл Сміт на зйомках фільму "Фокус", 2015 / Фото Warner Bros

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?