Він — балабол. У ЗСУ відреагували на нову брехню Пригожина
Категорія
Україна
Дата публікації

Він — балабол. У ЗСУ відреагували на нову брехню Пригожина

Він — балабол. У ЗСУ відреагували на нову брехню Пригожина
Джерело:  online.ua

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин почав стверджувати, що його найманці нібито знищили бронеавтомобіль, в якому перебував командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра. Керівницвто ЗСУ одразу заявило, що це - брехня.

Джерело: росЗМІ, заява українських військових

Кухар Путіна збрехав про вбивство Танцюри

Сьогодні о 13:25 артилерійськими підрозділами "ПВК Вагнер" під час підходу резервів із населеного пункту Часів Яр до населеного пункту Бахмут було знищено бронеавтомобіль, у якому, ймовірно, перебував командувач Сил територіальної оборони ЗСУ Ігор Іванович Танцюра (Пригожин вимовив прізвище як "Сансура", що могло бути або банальною обмовкою, або результатом його дефекту дикції - ред), - заявив поплічник Путіна.

За словами Пригожина, Танцюра їхав до Бахмута. Згодом ватажок "вагнерівців" зазначив, що буде уточнювати інформацію про знищення автівки.

Окрім того, засновник "ПВК" оприлюднив у мережі знімок нібити підрваного авто.

Фото - скриншот відео

Як у ЗСУ відреагували на нову брехню Пригожина

За словами українських військових, інформація, яку озвучив кухар Путіна, не відповідає дійсності.

Як стверджує речник ТРО Денис Зелінський, у лавах ЗСУ всі "живі і здорові".

Щойно розмовляв з генералом Танцюрою. Живий, здоровий, чого і всім бажає. Пригожин вкотре показав, що він балабол, - зазначив керівник служби зв'язків з громадськістю ТрО ЗСУ Олексій Дмитрашківський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?