Вийшов новий трейлер фільму "Оппенгеймер" про творця атомної бомби — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов новий трейлер фільму "Оппенгеймер" про творця атомної бомби — відео

Вийшов новий трейлер фільму "Оппенгеймер" про творця атомної бомби — відео
Джерело:  online.ua

У мережі з з’явився новий трейлер фільму "Оппенгеймер" Крістофера Нолана. Світова премєра стрічки запланована на 21 липня.

Джерело: Motion Picture Association

Другий трейлер фільму Оппегеймер Нолана

Universal Studios випустила другий трейлер стрічки "Оппенгеймер", який допомагає краще зрозуміти сюжет фільму, що документує важку боротьбу Оппенгеймера зі створення атомної бомби.

У ролі американського фізика-теоретика, який відіграв ключову роль у розробці атомної бомби знявся ірландський актор Кілліан Мерфі, який вже багато разів співпрацював з Ноланом.

Акторський склад фільму також включає Емілі Блант, яка грає дружину Кітті, Метта Деймона, Роберта Дауні-молодшого, Флоренс П’ю, Рамі Малека, Кеннет Брана, Гарі Олдмана та інших.

Головний герой Мерфі здається енергійним і непохитним у своїй місії, але трейлер також сповнений попереджень.

У вчених, ролі яких виконують Бенні Сафді та Кеннет Брана, є рядки, що передвіщають, що атомна бомба не принесе миру, на який очікує Оппенгеймер.

Нові кадри також включають момент, коли Оппенгеймер намагається запевнити військового офіцера Леслі Ґровза-молодшого (Метт Деймон), що випробування атомної бомби, яку створив Оппенгеймер, швидше за все, не приведе до руйнування атмосфери Землі.

Дізнавшись про цю історію, я хотів бути там, у цій кімнаті з ними, і побачити, як це мало бути. Я хотів перевести туди глядачів. Для цього я зібрав неймовірний акторський склад і найкращих техніків, — сказав Нолан під час презентації Universal на CinemaCon у Лас-Вегасі.

Фільм засновано на книзі Кая Берда та Мартіна Дж. Шервіна « Американський Прометей» 2005 року, за яку вони отримали Пулітцерівську премію.

На переконання Нолана, Оппенгеймер — найважливіша людина, яка коли-небудь жила.

Він створив світ, у якому ми живемо — на краще чи на гірше. І його історію потрібно побачити, щоб у неї повірити, і я справді сподіваюся, що глядачі прийдуть у кінотеатри, щоб побачити її на якомога більших екранах, - сказав він.

Перший трейлер фільму:

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?