Вийшов видовищний трейлер довгоочікуваного фантастичного фільму "Дюна"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов видовищний трейлер довгоочікуваного фантастичного фільму "Дюна"

Вийшов видовищний трейлер довгоочікуваного фантастичного фільму "Дюна"
Джерело:  online.ua

Кіностудія Warner Bros. нарешті показала трейлер фантастичного фільму "Дюна", прем'єра якого є однією з найбільш очікуваних в 2021 році. У відео творці картини зацікавили глядачів.

Джерело: Youtube-канал Warner Bros. Pictures

Повноцінний трейлер до фільму передав глядачам атмосферу і деякі акценти всесвіту Дюни. 3,5-хвилинний ролик починається з того, як героїня актриси Зендея коротко вводить глядачів в курс справи і розповідає, що у них там взагалі відбувається. У видовищному відеоанонсі до фільму є натяки на сни Артейдеса, які повинні бути пов'язані з Бене Гессеріт, зроблені акценти на головну зраду, партизанську війну, величезних черв'яків Аракіса і ворожнечу з Харконненами.

Фільм "Дюна" - сюжет, актори і ролі

Світова прем'єра фільму "Дюна" запланована на жовтень 2021 року - її перенесли на рік через пандемію коронавіруса. В український прокат картина вийде, як очікується, 14 жовтня.

Сюжет всесвіту Dюни розвивається в далекому майбутньому, де після повстання машин людство відмовилося від комп'ютерів та штучного інтелекту на користь розвитку особистих і екстрасенсорних здібностей. Але це не завадило могутнім сім'ям відправитися до зірок і прибрати до рук віддалені планети.

Головні героями стрічки стануть герцог Літо Атрейдес (Оскар Айзек) і його син Пол Атрейдес (Тімоті Шаламе), які відправляться на передану їм у володіння піщану планету Арракіс та вступлять там в жорстке протистояння з ворогами з дому Харконненів.

Крім них у фільмі зіграють відомі актори і актриси:

  • Зендея - Чані

  • Джош Бролін - Гурні Халлек

  • Ребекка Фергюсон - леді Джесіка

  • Стеллан Скарсгард - барон Володимир Харконнен

  • Джейсон Момоа - Дункан Айдахо

  • Шарлотта Ремплінг - преподобна мати Мохійям

  • Дейв Батіста - Глоссу «Звір» Раббан

До речі, "Дюна" Дені Вільнева - не перша екранізація науково-фантастичного роману Френка Герберта. У 1984 році за цим романом фільм знимав Девід Лінч - картина замислювалася як перша частина цілої серії фільмів, але провалилася в прокаті. У 2000 році за романом Френка Герберта телеканал SyFy зняв однойменний міні-серіал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?