Війська РФ мають частковий успіх в напрямку Бахмута — Генштаб ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ мають частковий успіх в напрямку Бахмута — Генштаб ЗСУ

Війська РФ мають частковий успіх в напрямку Бахмута — Генштаб ЗСУ
Джерело:  online.ua

ЗСУ відбили штурм росіян на Слов’янському, Краматорському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Українські військові знешкодили розвідгрупу противника на Бахмутському напрямку та відбили наступальні дії росіян, проте ворог має частковий успіх в напрямку Бахмута.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Генштаб оновив інформацію щодо вторгнення РФ

На Волинському та Поліському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала.

На Сіверському напрямку перебуває до чотирьох БТГ противника. Триває ротація зазначених підрозділів.

Ворог обстріляв із ствольної артилерії райони Сеньківки Чернігівської області та Старикового, Атинського і Журавки Сумської області.

На Харківському напрямку противник продовжує обстріли з танків та артилерії різних типів в районах низки населених пунктів. Завдав авіаційних ударів біля Перемоги, Питомника і Верхнього Салтова.

На Слов’янському напрямк у здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії.

Українські воїни відбили штурм у напрямку Долини.

На Краматорському напрямку ворог задіяв танки та РСЗВ для обстрілів районів Верхньокам’янського, Серебрянки, Спірного, Івано-Дар’ївки, Роздолівки та Переїзного.

Здійснив спробу ведення розвідки позицій наших військ в районі Серебрянка, зазнав вогневого ураження та ретирувався. З тим самим результатом завершилась спроба розвідки боєм в напрямку Веселого.

Противник ризикнув піти на штурм неподалік Спірного та Івано-Дарʼївки. Закінчилось все для окупантів втратами та відступом.

На Бахмутському напрямку зафіксовано обстріли. Також ворог завдав авіаударів неподалік Соледара, Яковлівки та Кодеми.

Українські воїни завдали вогневого ураження та знешкодили розвідгрупу противника у напрямку Соледару.

Окупанти вели наступальні бої в напрямках Яковлівки, Соледару, Вершини, Кодеми та Зайцевого, зазнали втрат та відійшли. В напрямку Бахмута підрозділи противника мали частковий успіх.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв з різнокаліберної артилерії райони низки населенних пунктів. Окрім того, завдав авіаційного удару біля Красногорівки.

Противник вів штурмові дії у напрямках Красногорівки та Пісків, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти здійснили обстріли з танків та артилерії. Ворог продовжує ведення повітряної розвідки БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Окупанти вели безуспішні наступальні бої у напрямках Павлівки та Времівки.

На Південнобузькому напрямк у противник обстріляв із танків, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони низки населених пунктів. Задіяв авіацію для ударів біля Білогірки та Великого Артакового. Вів повітряну розвідку БпЛА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?