Війська РФ обстріляли Харків — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли Харків — є поранені

Війська РФ обстріляли Харків — є поранені
Джерело:  online.ua

Ввечері 4 серпня російські війська вкотре обстріляли Харків. Наразі відомо про трьох поранених.

Джерело: голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

Війська РФ обстріляли Харків

Окупанти завдали ударів по Шевченківському та Індустріальному районах. На місця виїхали бригади екстреної медичної допомоги.

Є попередня інформація про 3 постраждалих.

Фото — facebook.com/MNS.GOV.UA

Ситуація у Харківській області за даними ОВА

4 серпня близько 1:30 ворог вкотре обстріляв Харків.

В Немишлянському районі Харкова зафіксоване влучання в об'єкт інфраструктури. За попередніми даними, є ще 2 влучання у відкриту територію в Харківському районі. Постраждалих немає.

Протягом минулої доби ворог обстрілював Чугуївський, Харківський райони області. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. По Циркунах окупанти тричі завдавали артилерійських обстрілів.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів протягом доби госпіталізували 4 людини: 3 жінок в Чугуївському районі, 1 чоловіка в Харківському.

Чоловік 58 років у м. Чугуїв внаслідок обстрілів окупантів загинув, постраждалий - громадянин РФ.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог спробував наступати в бік Байрак – Гусарівка. Наші захисники чинять спротив, бойові дії тривають.

В районі Ізюма окупанти намагалися просунутися у напрямку Довгеньке – Богородичне. Отримали відсіч та відійшли з втратами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?