Військові РФ обстріляли Миколаїв та Дніпропетровську і Донецьку області
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ обстріляли Миколаїв та Дніпропетровську і Донецьку області

Військові РФ обстріляли Миколаїв та Дніпропетровську і Донецьку області
Джерело:  online.ua

Протягом ночі на 8 грудня окупаційна армія РФ вдарила ракетами по базі транспорту у Миколаєві та вела обстріли громад на території Дніпропетровської та Донецької областей.

Джерело: представники ОП; інформація від керівників ОВА

Що відомо про ворожі ракетні удари по Миколаєву 

За інформацією заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, протягом ночі на 8 грудня окупанти били ракетами по базі транспорту у місті, через що велика кількість автобусів зайнялась та згоріла.

Удар по Миколаєву! Окупанти вдарили по транспортній базі. Горіли автобуси. Інформації про жертв немає. На місці працюють ДСНС, - зазначив Тимошенко.

Донецька область:  за інформацією керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, протягом 7 грудня від ворожих обстрілів в регіоні загинуло щонайменше 9 місцевих жителів та ще не менше 15 отримали поранення.

За 7 грудня росіяни вбили 9 мирних жителів Донеччини: 6 - у Кураховому, 1 - у селі Красногорівка, 1 - в Іванівці та 1 - у Бахмуті, - підкреслив керівник Донецької ОВА.

Кириленко додав, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Загалом з 24 лютого в Донецькій області вже вбито 1245 людей, ще 2710 поранені.

Дніпропетровська область:  керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що протягом ночі окупанти випустили по території Нікопольского району понад 70 снарядів з РСЗВ та важкої артилерії.

На щастя обійшлось без жертв та постраждалих.

За його словами, росіяни атакували район 7 разів - гатили з "Градів" та важкої артилерії. Під удар потрапили три громади: Червоногригорівська, Нікопольська та Марганецька.

Минулося без загиблих та поранених. Представники ДСНС продовжують обстеження територій - з’ясовують деталі обстрілів, - наголосив керівник Дніпропетровської ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?