Військові РФ жаліються на численні втрати в районі Авдіївки та зраду з боку командування
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ жаліються на численні втрати в районі Авдіївки та зраду з боку командування

Військові РФ жаліються на численні втрати в районі Авдіївки та зраду з боку командування
Джерело:  online.ua

Військові злочинної армії РФ оприлюднили відеозвернення до кремлівського диктатора та військового злочинця після чергової поразки та численних втрат в районі Авдіївки на Донеччині та поскаржились, що їх використовують у якості "гарматного м'яса".

Джерело:  Sota

Окупанти жаліються Путіну на високі втрати під Авдіївкою

Зазначається, що відеозвернення оприлюднили військові 138-ої бригади, яких переважно мобілізували у Санкт-Петербурзі та регіоні.

Зокрема, у відеозверненні окупанти жаліються, що отримали наказ йти на штурм укріплених позицій українських військових під Авдіївкою, фактично не маючі ефективного озброєння.

Нас відправили на штурм укрперайону під Авдіївкою без розвідки, без належної підготовки та артилерійської підтримки, без зв'язку з іншими підрозділами. В результаті, втрати склали близько 70% особового складу, - заявляє один з військових 138-ої бригади.

За його словами, його та залишившихся в живих військових планують відправити воювати на іншу ділянку фронту. На полі бою женуть навіть тих, хто вже не в змозі воювати.

Солдат РФ наївно припустив, що російський диктатор зверне увагу на те, що "новомобілізованих" відразу ж відправляють в штурмові бригади на фронт, адже раніше, як зазначив сам "спікер", кілька інших загонів вже робили до Путіна аналогічні звернення.

Що відомо про нові втрати окупантів під Бахмутом 

За інформацією військового експерта Олександра Коваленка, південне угруповання армії РФ зазнало критичних втрат особового складу та військової техніки, оскільки всі резерви командування відправляє на під Бахмут та інші ділянки фронту.

За його словами, необхідні поповнення перестали надходити на херсонсько-запорізький напрямок з початку 2023 року.
Вже тоді багато російських підрозділів там мали по 70% від штатної чисельності солдатів і 30-50% штатної чисельності військової техніки.

У міру підвищення інтенсивності боїв в районі Бахмута, а так само Вугледара, Мар'їнки, Авдіївки і насичення Луганської області силами і засобами для наступу на Лиман і Куп'янськ, забезпечення півдня погіршилося в кілька разів і на сьогоднішній день втратило мінімально-прийнятні для угруповання обсяги, - підкреслює Коваленко.

Експерт зазначає, що передові підрозділи російських військ на півдні не отримують компенсацію поточних втрат в техніці, а часто і не можуть поповнити боєкомплект. Багато підрозділів тут озброєні в основному піхотною зброєю, тоді як проблема з дефіцитом важкої техніки лише посилюється з кожним днем.

Можна тільки собі уявити, що станеться із забезпеченням передових підрозділів і в цілому всього півдня, якщо розвиток подій там інтенсифікується в кілька разів і потреба в матеріально-технічному забезпеченні зросте в 3-4 і більше разів, - наголосив Коваленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?