Військовий експерт Світан пояснив сенс нового договору РФ та Китаю
Категорія
Політика
Дата публікації

Військовий експерт Світан пояснив сенс нового договору РФ та Китаю

Військовий експерт Світан пояснив сенс нового договору РФ та Китаю
Джерело:  online.ua

Полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан зазначає, що Україні не потрібно боятися співпраці Росії та Китаю, оскільки влада КНР більше не зацікавлена у допомозі країні-агресорці на полі бою, адже усвідомила, що РФ уже програла війну.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

За словами Романа Світана, офіційний Пекін тривалий час розмірковував про те, як йому вийти неушкодженим з російсько-української війни, адже усім відомо, що Китай уже понад рік усіляко підтримує РФ на фронті, зокрема й постачанням зброї.

Експерт повідомляє, що РФ та КНР уже підписали новий договір, який передбачає неучасть Китаю у цій війні.

У ньому чітко вказано, що такого роду співпраця не спрямована проти третіх країн. Таким чином Пекін знайшов для себе "підтвердження" того, що він не брав участі у цій війні. Тепер можна говорити навіть про те, що КНР буде припиняти постачання Росії військової амуніції.

Як стверджує Роман Світан, Китай більше не є небезпечним для України з військової точки зору.

У РФ все одно ще залишилися союзники у війні проти України

Полковник ЗСУ в запасі попереджає, що треті країни можуть продовжувати постачання китайських боєприпасів у Росію.

За його словами, насамперед йдеться про КНДР, яка може надавати країні-агресорці свої боєприпаси, однак тут не йдеться про якісь великі об'єми.

Це не ті партії, які потрібні на лінії фронту. Залишаться, звичайно, проблеми, які будуть пов'язані з іранськими дронами. Однак, я гадаю, незабаром у Ірану з'являться проблеми з Ізраїлем та США щодо ядерної програми — і наша проблема зникне миттєво.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?