Внаслідок удару РФ по Запоріжжю пошкоджено понад 300 квартир
Категорія
Україна
Дата публікації

Внаслідок удару РФ по Запоріжжю пошкоджено понад 300 квартир

Внаслідок удару РФ по Запоріжжю пошкоджено понад 300 квартир
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі завершено рятувальну операцію на місці влучення російської ракети у житлові будинки.

Джерело: Ігор Клименко, Анатолій Куртєв

Скільки будинків постраждали під час ракетного удару

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що від удару та вибухової хвилі загалом пошкоджено понад 300 квартир у 14 будинках.

За словами Куртєва, на цей час відомо, що окрім двох багатоповерхівок, які отримали значні пошкодження і в яких постраждали 34 квартири, ушкодження від вибухової хвилі отримали також вікна і балкони ще 12-ти прилеглих будинків.

Пʼятьом людям, які звернулися за допомогою про розселення, ми надали місця у модульному містечку та в одному з шелтерів, - розповів він.

Секретар міськради додав, що міські служби сьогодні демонтували залишки пошкоджених вікон та закрили їх плитами OSB і плівкою. Завтра роботи продовжаться.

Фото: t.me/kurtievofficial/9591

Рятувальну операцію в Запоріжжі завершено

Рятувальники ДСНС України витягли з-під завалів 6 людей та ліквідували пожежу у 2 багатоповерхівках.

Крім того, в результаті російського удару постраждали 34 особи, 29 госпіталізовані, з них 3 дітей. Одна людина померла в лікарні.

Рятувальники та працівники комунальних служб розбирали завали у квартирах напівзруйнованих будинків. Допомагали нам багато волонтерів - дякую усім. Поліція на місці фіксувала докази чергового воєнного злочину РФ проти цивільного населення, - додав міністр МВС Ігор Клименко.

Троє постраждалих внаслідок удару по житловому кварталу Запоріжжя перебувають у важкому стані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?