WWF-Україна нагадав, чому не можна чіпати дитинчат диких тварин
Категорія
Україна
Дата публікації

WWF-Україна нагадав, чому не можна чіпати дитинчат диких тварин

WWF-Україна нагадав, чому не можна чіпати дитинчат диких тварин
Джерело:  online.ua

Всесвітній фонд природи WWF-Україна напередодні великодніх свят нагадав українцям, що чіпати дитинчат диких тварин категорично не можна.

Джерело: WWF-Україна

Чому не можна чіпати дитинчат диких тварин

Великодні свята для багатьох українців залишаються чудовим приводом нарешті вибратися на природу, щоб насолодитися теплеми днями у колі друзів та родини.

Представники WWF-Україна вирішили нагадати усім, що у дикій природі існують свої закони, які людина має поважати та про які ніколи не повинна забувати, щоб не нашкодити братам нашим меншим.

"Нагадуємо: чіпати дитинчат диких тварин НЕ МОЖНА! Попереду тривалі вихідні і погода дозволяє нарешті насолодитися часом на природі. Проте важливо пам'ятати, що у дикій природі існують свої закони, які людина має поважати та яких слід дотримуватися, аби не нанести живим істотам непоправної шкоди", - наголошує керівництво Всесвітнього фонду природи в Україні.

Окрім того, WWF-Україна опублікував нову яскраву світлину, на якій зображене новонароджене козеня муфлона з Парку природи "Беремицьке".

Новонароджене козеня муфлона (фото - facebook.com/wwfukraine)

"На жаль, це маля більше не опиниться на волі, оскільки стало жертвою людського незнання. Через те, що козеня побувало в руках у людини, він вже не зміг повернутися до своєї мами і тому не зможе вижити у диких умовах самостійно. Йому пощастило, що він опинився під наглядом працівників парку. Але скільки малюків опиняються у небезпеці щорічно через незнання людей!", - зазначає представники Всесвітнього фонду природи в Україні.

Що потрібно знати про WWF

Всесвітній фонд природи WWF — одна з найвпливовіших та найбільших незалежних природоохоронних організацій у світі, що нараховує понад 5 мільйонів прихильників і має представництва у більш ніж 100 країнах світу.

Місія WWF полягає в тому, щоб зупинити деградацію природних систем планети та побудувати майбутнє, у якому людина житиме в гармонії з природою. 
Основні напрями, у яких працює WWF, — охорона лісів, прісноводних водойм, морів та океанів, збереження видів флори та фауни, мінімізація використання токсичних речовин, зміна клімату.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?