Я би себе вбив: Болдуін вразив зізнанням після загибелі українки Хатчінс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я би себе вбив: Болдуін вразив зізнанням після загибелі українки Хатчінс

Я би себе вбив: Болдуін вразив зізнанням після загибелі українки Хатчінс
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Алек Болдуін нарешті розказав деталі трагічної загибелі української операторки Галини Хатчінс. Він переконаний, що цей нещасний випадок перекреслив його кар'єру в кіно.

Джерело: ABC News

Болдуін розповів деталі загибелі Галини Хатчінс

Під час нового інтерв'ю Алек Боудуін розповів про трагічний інцидент на зйомках фільму "Іржа". За словами актора, він не вважає себе винним у загибелі українки.

Все сталося, коли Галина вказувала Болдуіну, як тримати зброю. Чому вистрелив пістолет – зірка пояснити дос не може. Як стверджує Алек, коли операторка неочікувано впала, той спочатку подумав, що вона знепритомніла.

Мовляв, розуміння того, що у зброї міг бути справжній патрон, з'явилося у нього вже згодом.
Кінозірка каже, що пребував у стані шоку. Близько хвилини він просто стояв над Гатчінс. Згодом правоохоронці забрали Болдуіна у відділок, щоб той дав свідчення. Саме там він і дізнався, що врятувати операторку не вдалося. Актор підкреслив, що йому дуже подобалося працювати на зйомках з Хатчінс, - пише видання.

Окрім того, Болдуін назвав українську операторку "радістю", оскільки з нею було приємно працювати усім членам команди.

За словами Алека, він дотримувався усіх правил поводження зі зброєю на знімальному майданчику. Він також запевнив журналістів, що ніколи спеціально не направив би пістолет на людину. Саме тому актор не відчуває себе винним у смерті українки.

Якби я вважав себе відповідальним за це, я би, мабуть, себе вбив. І я кажу це не просто так, - відверто зізнався він.

Також Болдуін розповів, що моторошний момент загибелі українки постійно йому сниться. Щодня він почуває себе емоційно розбитим. Ба більше, актор тепер навіть не може уявити, як продовжувати свою кар'єру в кіно після цього нещасного випадку.

Болдуін випадково застрелив українку Галину Хатчінс — коротко про трагедію

  • Трагедія сталася 21 жовтня під час зйомок вестерну "Іржа".

  • Внаслідок пострілу Болдуіна загинула кінооператорка Галина Хатчінс і отримав поранення режисер Джоель Соуза — він стояв за спиною загиблої. Постріл зроблений з кольта часів епохи підкорення Дикого Заходу

  • Галині Хатчінс було 42 роки. Вона багато років працювала у Голлівуді. У 2019 році журнал асоціації кінематографістів Америки включив українку до десятки найперспективніших операторів США.

  • Розслідування трагедії продовжується. У зброї був нібито один бойовий патрон.

  • Під увагою слідства перебувають двоє: експертка зброї Ганна Гутьєррес-Рід, яка була відповідальна за зброю на знімальному майданчику, а також асистент режисера Дейв Голлс, який передав Болдуіну зброю. Саме Голлс запевнив Алека, що зброя є безпечною. Під час розслідування Голлс визнав, що не перевірив повністю пістолет, перш ніж назвати зброю безпечною.

  • Болдуін довго утримувався від публічних коментарів після нещасного випадку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?