Я готова – Венедіктова екстрено звернулася до усіх українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Я готова – Венедіктова екстрено звернулася до усіх українців

Я готова – Венедіктова екстрено звернулася до усіх українців
Джерело:  ТСН

Українська генпрокурорка Ірина Венедіктова виступила з гучною заявою. Вона почала переконувати уккраїнських громадян, що обіцяні посадки в нашій країні все-таки відбуваються. Окрім того, очільниця ОГП звернула увагу на те, що абсолютно готова прийти до Верховної Ради у будь-який час і відзвітувати про свою роботу, адже їй та її команді є, чим пишатися. Венедіктова також не забула нагадати про те, що наразі Вищий антикорупційний суд ухвалив 10 реальних вироків позбавлення волі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".

"Це що, немає посадок? Там і прокурори, і судді, і СБУ. Я як генпрокурорка дала три підозри народним депутатам і п'ятому президенту України", – наголосила глава ОГП.

Ірина Венедіктова підкреслила, що готова прийти у будь-який час до українського парламент, щоб відзвітувати перед народними обранцями та українцями. За словами генпрокурорки, на підставі цього будуть ухвалювати рішення, чи залишати її на посаді.

"Я хочу показати депутатам статистику нашої роботи. Попри коронавірус, попри те, що прокурори були в атестації, у нас показники – вищі, ніж минулого та позаминулого року", – переконує українців Ірина Венедіктова.

Окрім того, вона нагадала усім, що найголовніше завдання генерального прокурора – проводити координаційні наради, а останніми роками їх не було.

"Я за сім місяців провела три. Зараз у перспективі реально треба зробити координаційну роботу з екології. Тому що у державі є три найголовніші біди – це війна, корупція та екологія, яка дійсно на нас впливає кожного дня", – підкреслила глава ОГП.

Ірина Венедіктова запевняє, що є речі, якими вже може пишатися та звітувати. І за цифрами її показники перевищують попередні роки.

Не можна не згадати про те, що нещодавно український лідер Володимир Зеленський приголомшив світ неочікуваною обіцянко — він заявив, що звільнить генпрокурорку України Ірину Венедіктову, якщо до кінця поточного року вона не покаже реальний результат в питанні покарання корупціонерів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ірина Венедіктова поскаржилася Євросоюзу на проблеми в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?