Я не зовсім впевнений, що Путін ще живий — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не зовсім впевнений, що Путін ще живий — Зеленський

Я не зовсім впевнений, що Путін ще живий — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, він особисто має сумніви у тому, що російський диктатор Володимир Путін ще живий. З такою заявою глава держави виступив на Українському сніданку в Давосі.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Зеленський має сумніви, що Путін ще живий

Після постійних закликів деяких міжнародних лідерів до переговорів з очільником Кремля Володимиром Путіним, Зеленський відверто зізнався, що не зовсім розуміє, з ким йому говорити і про що.

Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення. Що за коло осіб? В мене немає такої інформації. Я не зовсім розумію, як можна пообіцяти європейським лідерам одне, а наступного дня почати повномасштабне вторгнення у державу. Я просто не зовсім розумію, з ким ми маємо справу. Коли ми кажемо "мирні перемовини" – я не зовсім розумію, з ким. Ми зараз з вами спілкуємось – ви точно знаєте, хто я, а я точно знаю, хто ви. Є свідки нашого життя. І навіть якщо ми спілкуємось про різні речі, ми можемо досягти консенсусу, - пояснив свою позицію з цього приводу президент України.

На переконання Володимира Зеленського, Росія повинна спочатку знайти "когось", а потім запропонувати "щось".

Окрім того, український лідер нагадав міжнародній спільноті про те, що наша країна завжди робила все можливе, щоб звільнити свої території дипломатією.

Він також звернув увагу партнерів на те, що мирні переговори – це ще не мир.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?