Я ревіла від образи: Юлія Саніна зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я ревіла від образи: Юлія Саніна зважилася на відверте зізнання

Я ревіла від образи: Юлія Саніна зважилася на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

25 жовтня вдгримів 9 ефір шоу "Танці з зірками", під час якого на паркет повернулись випускники попередніх сезонів. Талановита українська співачка Юлія Саніна неочікувано для своїх фанатів зізналася, що особисто для неї цей випуск бувдуже важким, оскільки всього за день до виступу вона змінила партнера, а під час генеральної репетиції травмувала ребро. Варто зазначити, що фронтвумен гурту The Hardkiss хотіла вразити пубілку пристрасним танго з партнером по "Танцях з зірками" Дмитром Жуком і переможцем попереднього сезону проєкту Євгеном Котом. Проте незадовго до випуску артистці довелось змінити партнера, а у прямому ефірі виступати під дією знеболюючих. Про все, що пережила співачка, вона розповіла в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Юлія зізналася, що її постійний партнер, танцівник Дмитро Жук, за день до 9 ефіру підхопив коронавірус. Наразі у нього не тільки висока температура, але й відчувається слабкість та втома. Допомогти Саніній вирішив колишній учасник цього сезону Дмитро Дікусар, який всього за день вивчив хореографію.

"Життя внесло свої корективи. І ось в вечір суботи до мене на допомогу примчав Дмитро Дікусар. І ми впоралися, ми все вивчили за один вечір", – розповіла співачка.

Однак проєкт підготував для Юлі ще один неприємний сюрприз. Під час генеральної репетиції красуня сильно травмувала ребро, проте на паркет все ж вийшла і танцювала за двох, аби в першу чергу довести собі, що може все.

"Це був найскладніший тиждень на проєкті для мене, а вчора – найскладніший день. Генеральний прогін. І за кілька годин до ефіру я отримую травму ребра. В той момент я ревіла і від болю, і від образи за все, що з нами сталося", – не приховує своїх емоцій уканська співачка.

Варто зазначити, що судді були в захваті від мужності Юлії Саніної, а Катерина Кухар навіть назвала її не просто бійцем, а справжньою примою. Юлія Саніна отримала 39 балів від суддів, а також неймовірну підтримку усіх своїх шанувальників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Селена Гомес розповіла, що пережила через пандемію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?