Яке море?! Тищенко бідкається через виключення із "СН" через поїздку у Таїланд
Категорія
Політика
Дата публікації

Яке море?! Тищенко бідкається через виключення із "СН" через поїздку у Таїланд

Яке море?! Тищенко бідкається через виключення із "СН" через поїздку у Таїланд
Джерело:  online.ua

Скандальний народний обранець Микола Тищенко, який під час війни поїхав до Таїланду і за це був виключений із партії "Слуга народу", стверджує, що це рішення було несправедливим, а також запевняє, що він не відпочиває, а працює у Таїланді.

Джерело: скриншоти чату "Слуги народу"

Тищенко обурився через виключення із "СН" через поїздку у Таїланд

26 грудня спалахнув новий гучний скандал навколо народного обранця "Слуги народу" Миколи Тищенка, який на 11 місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну запланував поїздку до Таїланду, начебто на зустріч з українською громадою.

Варто звернути увагу на те, що одразу після того, як ця інформація просочилася в маси, Тищенка виключили з партії і звільнили з посади заступника глави фракції у парламенті України.

На тлі гучного скандалу Тищенко вирішив спробувати з'ясувати стосунки у чаті фракції. Що цікаво, атлетичний депутат підписаний там як "Тренер" і спілкується винятково російською.

Під час переписки політик запевняє, що керівництво фракції було в курсі його поїздки і було не проти. Крім того, він поїхав "титанічно" працювати і ні на яке море ходити не збирався.

"Какое море??!! Я тут сам без семьи!!! Проездом на пару дней, это пиз…ц знаете…, - пише скандальний нардеп.

Фото - скриншот чату

Чим займається нардеп Тищенко під час вторгнення РФ

З початку вторгнення РФ Тищенка помітили на Закарпатті, зокрема в оздоровчо-рекреаційному комплексі "Косино".

19 липня голова "Слуги народу" Шуляк звільнила Тищенка з посади голови Закарпатської обласної організації партії через погану репутацію.

Також Тищенко неодноразово фотографувався у тактичному одязі на звільнених територіях України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?